LEGO City 60303 - Adventní kalendář

Zpestřete si čekání na svátky s adventním kalendářem Lego City. Děti mohou odpočítávat dny do Štědrého dne se zábavnými mini modely, oblíbenými hrdiny ze seriálu Lego City Dobrodružství a parádními doplňky.
EAN: 5702016911619
Kód 1: 2260303
Kód 2: 60303LEG
16,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zpestřete si čekání na svátky s adventním kalendářem Lego City. Děti mohou odpočítávat dny do Štědrého dne se zábavnými mini modely, oblíbenými hrdiny ze seriálu Lego City Dobrodružství a parádními doplňky. Stačí rozložit herní podložku na motivy zasněženého města a můžete si užít bezpočet nápaditých příběhů a dobrodružství. Zábavné modely, které snadno a rychle postavíte Adventní kalendář Lego City představuje skvělý dárek pro děti od 5 let. Každá hračka, která se v něm skrývá, je dodávána s jednoduchým návodem na stavění, takže si i nováčci v Lego stavění naplno užijí zábavný stavitelský a herní zážitek.

Parádní předvánoční dárek pro děti. Adventní kalendáře Lego City přináší spoustu inspirace, vánočního nadšení a úžasných překvapení pro děti, které mají rády kreativní hraní. Sestavitelné hračky, postavy ze seriálu Lego City Dobrodružství a doplňky, které se v nich ukrývají, lze kombinovat s ostatními Lego hračkami pro ještě větší porci legrace.

Nejsou zapotřebí baterie! Sestavitelné Lego modely z tohoto adventního kalendáře přivádí k životu dětská představivost, takže nic nebude bránit každodennímu vánočnímu hraní. Na boku každého okýnka adventního kalendáře Lego City naleznete jednoduchý návod na sestavení každého z překvapení, takže i nováčci ve světě Lego stavění si užijí bezproblémové tvoření a hraní.

  • Krabice adventního kalendáře Lego City měří přes 26 cm na výšku, 38 cm na šířku a 7 cm do hloubky

  • Počet kostek: 349

Všechny Lego kostky a dílky jsou vyráběny v souladu s přísnými standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a aby se s nimi dobře hrálo – a to již od roku 1958. Sady od Lego City procházejí důkladnými testy, abyste měli jistotu, že každý výrobek splňuje přísné bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 349
Věk: Od 5 let
Načítám