LEGO Marvel Avengers 76194 - Sakaarianský Iron Man Tonyho Starka

Přeneste fandy tvorby studia Marvel do nové dobrodružné dimenze plné stavění a hraní prostřednictvím stavebnice Lego Marvel Sakaarianský Iron Man Tonyho Starka.
EAN: 5702016913224
Kód 1: 2276194
Kód 2: 76194LEG
799 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Přeneste fandy tvorby studia Marvel do nové dobrodružné dimenze plné stavění a hraní prostřednictvím stavebnice Lego Marvel Sakaarianský Iron Man Tonyho Starka. Tato originální sada z řady Lego Marvel umožní dětem starším 8 let přehrávat si scény z animovaného marvelovského seriálu What If...?, který je k dispozici na streamovací platformě Disney+, a vytvářet si vlastní nové příběhy inspirované vesmírem jménem Marvel.

Nové příběhy se starými známými superhrdiny. Tato sada představující vzrušující rozšíření tvorby studia Marvel obsahuje 3 minifigurky – Tonyho Starka, Valkýru a Watchera – a sestavitelného robota, kterého lze přestavět na výkonný bourák. Děti mohou umístit minifigurku Tonyho Starka do sakaarianského Iron Manova robota. Tento mechanický gigant je polohovatelný, což dětem umožňuje prožívat ohromnou porci superhrdinské akce. Robota je možné přestavět na našlapané auto, ve kterém se dá rychle a zběsile vyrazit za dalším neopakovatelným dobrodružstvím. Stavebnice Lego Marvel Sakaarianský Iron Man Tonyho Starka přivádí k životu televizní seriál What If…? z dílny studia Marvel a přenese děti do nové dimenze plné stavění, hraní a nápaditých dobrodružství. Obsahuje minifigurky Tonyho Starka, Valkýry a Watchera, a navíc sestavitelného robota, kterého lze přestavět na výkonné vozidlo. Děti mohou umístit minifigurku Tonyho Starka do pohyblivého sakaarianského Iron Manova robota. Toho je pak možné přestavět na akční bourák a rychle a zběsile vyrazit do další akce. 

Děti mohou sbírat a stavět i další roboty od Lego Marvel a sehrávat si s nimi známe scény z filmů nebo vytvářet vlastní úžasné příběhy.

  • Polohovatelný robot měří přes 15 cm na výšku a je možné jej přestavět na závodní auto ve stylu Tonyho Starka

  • Počet kostek: 369

Již od roku 1958 splňují dílky a kostky Lego přísné standardy, díky čemuž jsou spolehlivé, kompatibilní a umožňují konzistentní spojování i rozebírání. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 22 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Počet dílků stavebnice: 369
Věk: Od 8 let
Načítám