LEGO Star Wars 75310 - Duel na planetě Mandalore

Malí fanoušci mohou s přenosnou sadou Duel na planetě Mandalore prožívat akční příběhy ze seriálu Star Wars: Klonové války. Obsahuje model trůnu z Lego kostek s tajnou přihrádkou na blaster v trůnním sále s oknem, kterým lze prohodit Lego minifigurku
EAN: 5702016914207
Kód 1: 2275310
16,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malí fanoušci mohou s přenosnou sadou Duel na planetě Mandalore prožívat akční příběhy ze seriálu Star Wars: Klonové války. Obsahuje model trůnu z Lego kostek s tajnou přihrádkou na blaster v trůnním sále s oknem, kterým lze prohodit Lego minifigurku! Děti si doslova zamilují možnost uvěznit Darth Maula do mandalorianského sarkofágu. Stavebnice obsahuje 2 Lego minifigurky: Ahsoku Tano se 2 světelnými meči a Darth Maula s dvojitým mečem, se kterými děti zažijí nespočet akčních duelů. Jde o super nápad na dárek pro malé fandy seriálu Star Wars: Klonové války. Obsahuje také podrobný návod, takže plnohodnotný stavitelský zážitek si užijí i Lego stavitelé nováčci.

Již od roku 1999 vytváří Lego Group repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z galaxie Star Wars. Lego Star Wars je nyní vůbec nejúspěšnější řadou, která nabízí bezpočet zábavných stavebnic, které nadchnou kreativní děti i dospěláky. Se stavebnicí Duel na planetě Mandalore si budou děti s nadšením přehrávat epické souboje se světelnými meči ze seriálu Star Wars: Klonové války a prožívat nespočet vlastních příběhů plných akce. Přináší 2 Lego minifigurky: Ahsoku Tano se 2 světelnými meči a Darth Maula s dvojitým světelným mečem pro řadu napínavých soubojů. Obsahuje sestavitelný trůn s tajnou přihrádkou na blaster umístěný ve zdobeném trůnním sále s oknem, a navíc mandalorianský sarkofág s prostorem pro Lego minifigurku. Tato stavebnice se skvěle hodí pro samostatné i skupinové hraní a představuje úžasný dárek k narozeninám, Vánocům či jakékoliv jiné příležitosti pro kreativní děti ve věku od 7 let, které mají rády seriál Star Wars: Klonové války. 

  • Trůn měří 8 cm na výšku, 8 cm na šířku a 7 cm do hloubky – díky těmto kompaktním rozměrům si děti mohou sadu jednoduše sbalit kamkoliv s sebou.

  • Počet kostek: 147

Uvažujete nad tím, že byste tuto 147dílnou sadu koupili někomu, kdo je ve světě Lego stavebnic nováčkem? Bez obav. Součástí je podrobný ilustrovaný návod, takže se děti mohou pustit do stavění s patřičným sebevědomím. Řada Lego Star Wars nabízí spoustu stavebnic pro fanoušky všech věkových kategorií, ať už si chtějí přehrávat nezapomenutelné scény z filmové ságy, vymýšlet vlastní vzrušující příběhy nebo by jen rádi autentickými modely obohatili svou výstavku. 

Lego dílky splňují přísné oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je lze snadno spojit a vždy pevně drží – a tak je tomu již od roku 1958. Lego kostky a dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují přísným bezpečnostním normám.

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 147
Věk: Od 7 let
Načítám