LEGO Super Mario 71394 - Akční kostky – 3. série

S postavami ze 3. série akčních kostek mohou fandové Lego Super Maria prožívat v rámci svých herních úrovní ještě více akčních dobrodružství. Každé balení obsahuje náhodnou sestavitelnou postavičku s akční kostkou a drobným doplňkem.
EAN: 5702016912838
Kód 1: 2271394
Kód 2: 71394LEG
89 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

S postavami ze 3. série akčních kostek mohou fandové Lego Super Maria prožívat v rámci svých herních úrovní ještě více akčních dobrodružství. Každé balení obsahuje náhodnou sestavitelnou postavičku s akční kostkou. 10 jedinečných sběratelských Lego figurek postav ze světa Super Mario: Galoomba, Parachute Bob-omb, Boo, Crowber, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, 1-Up Mushroom, Scuttlebug a Swoop. Pro plnohodnotný interaktivní herní zážitek je potřeba vlastnit jeden ze startovacích setů – sadu 71360LEG, která obsahuje Lego figurku Maria, nebo sadu 71387LEG, která obsahuje Lego figurku Luigiho.  Lego Mario a Lego Luigi reagují na postavy různými způsoby. Každá z figurek stojí na drobném podstavci, díky kterému si ji můžete vystavit nebo zapojit do hry.  Zapojte tyto postavy do hraní se startovací sadou nebo rozšiřujícími sety Lego Super Mario a prožívejte nová dobrodružství – sami nebo s kamarády.

Návod na sestavení figurky najdete přímo v balení nebo v bezplatné aplikaci Lego Super Mario. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce Lego.com/devi­cecheck. Sběratelské sety Lego Super Mario jedinečným způsobem oživují oblíbené postavy a nabízejí neomezené kreativní výzvy v podobě rozšiřování a přestavování.

  • Počet kostek: 24

Lego kostky splňují přísné oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné a bezpečné spojování a rozebírání – je tomu tak už od roku 1958. Lego dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují přísným celosvětově uznávaným bezpečnostním normám.

Rozměry kusového balení: 15 x 1 x 10 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 24
Věk: Od 6 let
Načítám