LEGO Super Mario 71392 - Žába Mario – obleček

S tímto rozšiřujícím doplňkem v podobě žabího oblečku mohou děti s Lego Super Mariem skákat jako žába a užívat si jedinečná vodní dobrodružství. Sada přináší interaktivní obleček žáby pro Lego Maria (figurka není součástí balení).
EAN: 5702016912814
Kód 1: 2271392
Kód 2: 71392LEG
219 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 7ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

S tímto rozšiřujícím doplňkem v podobě žabího oblečku mohou děti s Lego Super Mariem skákat jako žába a užívat si jedinečná vodní dobrodružství. Sada přináší interaktivní obleček žáby pro Lego Maria (figurka není součástí balení), který hráčům umožňuje získávat digitální mince navíc za skákání jako žába. S dokončením každého skoku figurka vydává originální zvuky. Jedná se o ideální dárek pro děti, které mají startovací set 71360LEG s Lego figurkou Maria nebo sadu 71387LEG, která obsahuje Lego figurku Luigiho. Jakmile má Lego Mario obleček na sobě, získávají hráči digitální mince navíc za skákání připomínající žábu. Figurka s dokončením každého skoku vydává originální zvuky. Sada obsahuje také leknín a modré vodní Lego dílky, pomocí kterých mohou děti rozšířit své stávající úrovně.

Díky ilustrovanému návodu bude stavění hračka. Bezplatná aplikace Lego Super Mario obsahuje návody na stavění, inspirativní tipy pro kreativní hraní i spoustu dalšího. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce Lego.com/devi­cecheck. Tato sběratelská hračka představuje perfektní narozeninový nebo vánoční dárek pro kreativní děti ve věku od 6 let, který poslouží jako zábavný doplněk ke startovacím či rozšiřujícím setům Lego Super Mario. K dispozici jsou také další oblečky, které lze použít se startovacími či rozšiřujícími sety Lego Super Mario – například obleček Včela Mario (71393LEG). Úžasné sety Lego Super Mario přenášejí oblíbené postavičky z videoher Super Mario do reálného světa a dávají fanouškům nekonečnou škálu možností, jak rozšiřovat, přestavovat, přizpůsobovat a vytvářet herní úrovně pro jednoho i více hráčů.

  • Počet kostek: 11

Od roku 1958 splňují Lego kostky přísné oborové normy, což znamená, že je lze vždy jednoduše a snadno spojovat a rozpojovat. Lego dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují přísným celosvětově uznávaným bezpečnostním standardům.

Rozměry kusového balení: 9 x 5 x 12 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 11
Věk: Od 6 let
Načítám