LEGO Super Mario 71989 - Lakitu a svět obláčků – rozšiřující set

Dopřejte dětem možnost prožívat ve světě Lego Super Mario nová zábavná dobrodružství díky rozšiřujícímu setu Lakitu a svět obláčků.
EAN: 5702016912616
Kód 1: 2271389
Kód 2: 71389LEG
40,35 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 4ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Dopřejte dětem možnost prožívat ve světě Lego Super Mario nová zábavná dobrodružství díky rozšiřujícímu setu Lakitu a svět obláčků. Obsahuje otočnou obláčkovou plošinu, kterou roztáčí pohyb Lego Maria nebo Lego Luigiho (figurky nejsou součástí balení) na posuvnících pod ní, čímž se snaží Lakita z plošiny shodit. Sada obsahuje figurky Lakita, Bullet Billa a Fuzzyho, a také akční kostku času s cennými vteřinkami navíc pro dokončení úrovně. (Poznámka: Pro plnohodnotný interaktivní herní zážitek je potřeba vlastnit startovací set 71360LEG nebo 71387LEG.) Spolu nebo proti sobě. Děti si mohou hrát samostatně nebo s kamarády, kteří mají vlastní Lego figurku Maria nebo Luigiho. Společně mohou spolupracovat nebo proti sobě soupeřit. Nezapomeňte si stáhnout bezplatnou aplikaci Lego Super Mario, která obsahuje návody na stavění, inspirativní a kreativní herní tipy a spoustu dalšího. 

Tato sada se 484 dílky představuje super dárek k narozeninám nebo Vánocům pro děti ve věku od 7 let, které vlastní některý ze startovacích setů Lego Super Mario (71360LEG nebo 71387LEG), jenž je ke hraní potřeba. Umožňuje hrát si samostatně nebo se prostřednictvím Bluetooth spojit s Lego figurkou Maria či Luigiho, kterou vlastní někdo z kamarádů (samotné figurky nejsou součástí balení). Týmová práce 2 hráčů je odměněna bonusovou porcí digitálních mincí.

Zároveň jej lze nejrůznějšími způsoby přestavovat a kombinovat s dalšími sety z řady Lego Super Mario. Bezplatná aplikace Lego Super Mario nabízí návody na stavění a bezpečnou platformu pro sdílení herních nápadů. Seznam kompatibilních zařízení s operačním systémem Android a iOS najdete na stránce Lego.com/devi­cecheck. Sběratelské sety Lego Super Mario přenášejí oblíbenou postavičku do reálného světa a dávají fanouškům nekonečnou škálu zábavných a kreativních možností, jak rozšiřovat, přestavovat, přizpůsobovat a vytvářet vlastní herní úrovně.

  • V základním rozložení modul měří 15 cm na výšku, 35 cm na šířku a 27 cm do hloubky

  • Počet kostek: 484

Již od roku 1958 splňují Lego kostky nekompromisní oborové standardy, jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují jednoduché a pevné spojování. Legokostky a dílky jsou testovány maximálním možným způsobem a splňují nejpřísnější bezpečnostní normy.

Rozměy kusového balení: 19 x 7 x 35 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 484
Věk: Od 7 let
Načítám