LEGO DOTS 41939 - Ozdoba na tašku – dráček

Udělejte radost všem milovníkům draků s touto cool ozdobou na tašku od Lego Dots! Tato pevná a kvalitní hračka dá dětem možnost navrhnout si a ozdobit vlastní visačku v podobě draka, kterou mohou připnout na klíče či batoh.
EAN: 5702016915341
Kód 1: 2241939
149 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

Udělejte radost všem milovníkům draků s touto cool ozdobou na tašku od Lego Dots! Tato pevná a kvalitní hračka dá dětem možnost navrhnout si a ozdobit vlastní visačku v podobě draka, kterou mohou připnout na klíče či batoh. Výtvor dělaný na míru V této tvůrčí sadě najdete kostku, která nabízí spoustu prostoru pro navrhování vlastních zábavných designů, kroužek, k němuž lze kostku připnout, a oddělovač zdobítek. Děti si mohou navrhnout parádního draka za pomoci fialových, modrých, modrozelených a růžových zdobítek. Pro ještě více kreativních možností můžete použít také DOTS doplňky ze 4. série (41931LEG – prodáváno samostatně) a vytvářet zcela nové a jedinečné obličeje a vzory.

Zábava pro děti milující tvoření Děti si přizpůsobí ozdobu na tašku podle sebe – budou měnit výrazy draka a vyměňovat designy s kamarády. Zábavný malý doplněk představuje perfektní vánoční či jakýkoliv jiný dárek pro děti, kterým tak dáte možnost věnovat se tvůrčí vášni a sebevyjadřování.

  • Ozdoby na tašku měří 4 cm na výšku, 3 cm na šířku a 3 cm do hloubky. Jde o jedinečný dárek a praktickou a odolnou hračku, která potěší všechny děti.

  • Počet kostek: 82

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 11 x 8 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 82
Věk: Od 6 let
Načítám