Seva Stavebnice Doprava - Hasiči

Je tady další skvělá novinka – rozšiřujeme naši úspěšnou řadu SEVA DOPRAVA o novou stavebnici Hasiči!

EAN: 8592812176575
Kód 1: 0301-55.01
Kód 2: 360301-55.01
981 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Je tady další skvělá novinka – rozšiřujeme naši úspěšnou řadu SEVA DOPRAVA o novou stavebnici Hasiči! Tato stavebnice obsahuje celkem 545 dílků, ze kterých můžete sestavit např. hasičský vůz se zvedací plošinou nebo vůz s velkou cisternou, která se navíc dá i natáčet. Najdete v ní i dílky pro sestavení velitelského, neboli technického vozu, díky kterému budete zaručeně na místě nehody jako první. Určitě si sestavíte i své vlastní hasičské modely podle své fantazie a nápadů, žádné meze se tady nekladou. Všechny modely si navíc můžete ozdobit i samolepkami s nápisem „HASIČI, RESCUE a FIRE“ a taky s telefonním číslem „150“, takže se děti již od mala naučí toto velice důležité číslo pro život. To všechno a mnohem víc Vás čeká v nové stavebnici SEVA DOPRAVA – Hasiči!

Polytechnická stavebnice Seva byla na trh uvedena v roce 1979 a stala se natolik oblíbenou, že v roce 2019 oslavila svoje 40 výročí. Stavebnice Seva je kreativní, dětem rozvíjí představivost, kreativitu i manuální zručnost. Její variabilita určitě osloví i Vás. Můžete si z ní postavit funkční vozidla, stroje, letadla, budovy, nábytek, lodě, vlaky, atd.

  • Rozměry: 35 x 33 x 5 cm

  • Hmotnost: 1,440 kg

Všechny stavebnice Seva jsou navíc navzájem kompatibilní, proto je můžete neustále rozšiřovat.

Její věková hranice není nijak omezená. I když jako výrobce doporučujeme naše stavebnice pro děti od 4 let, máme zjištěno, že za dozoru rodičů si s ní vyhrají i 3 leté děti. A když přeskočíme školku a školu, pak Vám prozradíme, že si z ní rádi staví rodiče a dokonce i prarodiče.

Tato ČESKÁ stavebnice Seva neobsahuje nebezpečné ftaláty, není tedy důvod proč by měla chybět v některém dětském pokojíčku. Jelikož pečujeme o zdravý rozvoj dětí, není nám lhostejný ani stav životního prostředí, ve kterém budou děti vyrůstat. Proto přinášíme naše hračky z kvalitního recyklovatelného plastu v nových obalech, které zatěžují přírodu co nejméně. Všechny námi vyráběné hračky jsou pravidelně testovány renomovanou zkušebnou a splňují veškeré požadavky bezpečnosti a nezávadnosti podle normy EN71.

Tak s chutí do stavění!

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám