LEGO VIDIYO 43114 - Punk Pirate Ship

Otevřete dětem pomocí stavebnice Punk Pirate Ship od Lego VIDIYO bránu do světa punk-rockových hudebních videí, v němž se mohou stát režiséry, producenty i hvězdami zároveň. 
EAN: 5702016911978
Kód 1: 2243114
Kód 2: 43114LEG
1 499 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Otevřete dětem pomocí stavebnice Punk Pirate Ship od Lego VIDIYO bránu do světa punk-rockových hudebních videí, v němž se mohou stát režiséry, producenty i hvězdami zároveň. Stáhněte si bezplatnou aplikaci a naskenujte 3 minifigurky. Pak pomocí aplikace naskenujte hotový model a sledujte, jak se ve videích vašeho potomka promění loď v pódium. Děti si zamilují vytváření vlastních hudebních videí a jejich sdílení s ostatními uživateli na bezpečné sociální platformě.

Vystoupení začíná! Model Punk Pirate Ship je nabitý funkcemi a přináší dětem hodiny zábavy jak v offline světě, tak v aplikaci. Děti si zamilují možnost otáčet hlavami, reproduktory a světly na fyzickém modelu a měnit tak pirátské prostředí a osvětlení v hudebních videích. Stavebnice Lego VIDIYO dětem umožní stát se režiséry a hvězdami vlastních hudebních videí a sdílet je s ostatními v bezpečném prostředí. Sledujte, jak budou rozvíjet svou kreativitu při vytváření videí nabitých různými žánry, zábavnými postavami, písněmi, tanečními pohyby a úžasnými efekty. Stavebnice Punk Pirate Ship od Lego VIDIYO se 3 minifigurkami. Probuďte v dětech kreativitu a umožněte jim vytvářet vlastní hudební videa pomocí aplikace.Součástí je 17 BeatBitů pro odemknutí různých efektů, odměn a další funkcí. Změny skutečného Lego modelu vyvolají změnu scény ve videu. 

  • Měří přes 19 cm na výšku, 24 cm na délku a 18 cm na šířku

  • Počet kostek: 615

Aplikace je kompatibilní s vybranými chytrými zařízeními. Viz Lego.com/devi­cecheck  Stavebnice Lego VIDIYO dětem pomáhají vytvářet a sdílet parádní hudební videa.

Lego dílky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Lego kostky splňují ty nejvyšší globální normy z hlediska bezpečnosti.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 615
Věk: Od 8 let
Načítám