LEGO VIDIYO 43112 - Robo HipHop Car

Otevřete dětem pomocí stavebnice Robo HipHop Car od Lego VIDIYO bránu do světa hudebních videí, v němž se mohou stát režiséry, producenty i hvězdami zároveň.
EAN: 5702016911459
Kód 1: 2243112
Kód 2: 43112LEG
599 Kč cena s DPH
299 Kč cena s kódem JARNIVYPRODEJ
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Otevřete dětem pomocí stavebnice Robo HipHop Car od Lego VIDIYO bránu do světa hudebních videí, v němž se mohou stát režiséry, producenty i hvězdami zároveň. Stáhněte si bezplatnou aplikaci a naskenujte minifigurky. Pak pomocí aplikace naskenujte hotový model a sledujte, jak se ve videích vašeho potomka auto promění v digitální pódium! Děti si zamilují výzvy, které na ně čekají při vytváření vlastních hudebních videí. Poté se o svá díla podělí s ostatními autory na bezpečné sociální platformě.

Vystoupení začíná! Model Robo HipHop Car je nabitý funkcemi a přináší dětem hodiny zábavy jak v offline světě, tak v aplikaci. Děti si zamilují možnost otáčet hlavami, reproduktory a světly na fyzickém modelu a měnit tak robotické prostředí a osvětlení v hudebních videích. Dopřejte si nejrůznější hudební zážitky Stavebnice Lego VIDIYO dětem umožní stát se režiséry a hvězdami vlastních hudebních videí a sdílet je s ostatními v bezpečném prostředí. Sledujte, jak budou rozvíjet svou kreativitu při vytváření videí nabitých různými žánry, zábavnými postavami, tanečními pohyby a úžasnými efekty. 

Stavebnice Robo HipHop Car od Lego VIDIYO se 2 minifigurkami. Sledujte, jak děti prostřednictvím bezplatné aplikace vytvoří podle modelu vlastní hudební videa. Součástí je 16 BeatBitů pro odemknutí různých efektů, odměn a další funkcí. Změny skutečného Lego modelu vyvolají změnu scény ve videu.

  • Měří přes 8 cm na výšku, 18 cm na délku a 12 cm na šířku

  • Počet kostek: 387

Aplikace je kompatibilní s vybranými chytrými zařízeními. Viz Lego.com/devi­cecheck. Stavebnice Lego VIDIYO dětem pomáhají vytvářet a sdílet parádní hudební videa.

Lego dílky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Lego kostky splňují ty nejvyšší globální normy z hlediska bezpečnosti.

Rozměry kusového balení: 19 x 7 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 387
Věk: Od 7 let
Načítám