LEGO Marvel Avengers 76186 - Black Panther a dračí letoun

Se stavebnicí ikonického dračího letounu Black Panthera od Lego Marvel si mladí superhrdinové mohou přehrávat akci z filmu Avengers: Endgame.
 
EAN: 5702016913033
Kód 1: 2276186
Kód 2: 76186LEG
16,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí ikonického dračího letounu Black Panthera od Lego Marvel si mladí superhrdinové mohou přehrávat akci z filmu Avengers: Endgame. Autentická replika ikonického letounu Black Panthera poskytne dětem spoustu příležitostí k hraní. Úchvatný model bude také skvěle vypadat na výstavce. Futuristická stíhačka z Wakandy je vybavena 4 polohovatelnými křídly – která lze nasměrovat dopředu, dozadu, nahoru nebo dolů – 2 vystřelovači a otevíracím kokpitem, kde lze usadit minifigurku. Součástí stavebnice jsou 3 minifigurky, které zaručí, že o nápadité příběhy nebude nouze. Můžete se těšit na Black Panthera, jeho sestru Shuri a zlého válečníka Chitauri, který je vyzbrojen puškou.

Stavebnice dračího letounu Black Panthera od  Lego Marvel dává malým superhrdinům do rukou jeden z nejikoničtějších strojů ze slavných filmů studia Marvel. V sadě najdete 3 minifigurky, které podnítí nápaditou hru: Black Panthera, jeho sestru Shuri a zlého válečníka Chitauri vyzbrojeného puškou. Sestavitelný dračí letoun je vybaven dvěma vystřelovači. Děti mohou 4 křídla letounu namířit dopředu, dozadu, nahoru nebo dolů a pak si budou přehrávat rychlé akční scény z marvelovských filmů. Funkční vystřelovače a puška protivníka slibují pořádnou porci napětí.

  • Dračí letoun měří přes 4 cm na výšku, 22 cm na délku a 28 cm na šířku a lze jej snadno kombinovat s ostatními stavebnicemi řady Lego Marvel.

  • Počet kostek: 202

Všechny prémiové stavebnice od Lego Marvel přinášejí malým superhrdinům ničím neomezené možnosti kreativního hraní.

Již od roku 1958 splňují Lego dílky přísné standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly dokonale spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují celosvětově uznávané bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 5 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Avengers
Počet dílků stavebnice: 202
Věk: Od 8 let
Načítám