LEGO Speed Champions 76902 - McLaren Elva

Stavebnice Lego Speed Champions McLaren Elva dává dětem a nadšencům do silných strojů příležitost získat, postavit si a prozkoumat jeden z nejexkluzivnějších závodních vozů světa. Model vypadá úchvatně z každého úhlu, takže je ideální k vystavení.
EAN: 5702016912487
Kód 1: 2276902
Kód 2: 76902LEG
16,88 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Speed Champions McLaren Elva dává dětem a nadšencům do silných strojů příležitost získat, postavit si a prozkoumat jeden z nejexkluzivnějších závodních vozů světa. Model vypadá úchvatně z každého úhlu, takže je ideální k vystavení. Skvěle ale poslouží i pokud chcete zažít aerodynamickou závodní akci! 

Tento sběratelský model se pyšní širokým podvozkem, díky čemuž se na něj vejde kokpit pro dva jezdce a velká spousta autentických detailů. Minifigurka jezdce McLaren se závodnickou kombinézou, helmou a klíčem pak poskytne spoustu inspirace k přehrávání příběhů ze světa závodů. Stavebnice Lego Speed Champions přináší miniaturní verze trendy udávajících a slavných strojů. Modely jsou ideální na výstavku, ale také k přehrávání vzrušujících závodů s dalšími auty z řady Speed Champions. Úžasně propracovaná Lego replika vozu McLaren Elva k hraní i na výstavku. Součástí je sestavitelný model McLaren Elva a minifigurka jezdce, s nímž si užijete spoustu závodů. Skvělé pro hraní v jednom nebo s kamarády či rodinou, ale také k vystavení v pokoji. Skvělý narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro holky a kluky ve věku od 7 let.

  • Měří přes 4 cm na výšku, 16 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet kostek: 263

Tato stavebnice nevyžaduje žádné baterie. Je vždy připravena vyrazit do akce! Děti i dospělí mohou bezstarostně stavět s pomocí srozumitelného návodu. Prozkoumejte nejinspirativnější vozy světa se stavebnicemi Lego Speed Champions. Všechny Lego dílky splňují náročné oborové standardy kvality. Každá stavebnice řady Lego Speed Champions je testována s ohledem na maximální bezpečnost.

Rozměry kusového balení: 14 x 7 x 26 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 263
Věk: Od 7 let
Načítám