LEGO Speed Champions 76901 - Toyota GR Supra

Stavebnice Lego Speed Champions Toyota GR Supra dává dětem a nadšencům do aut všech věkových kategorií možnost získat a postavit si vlastní ikonu super výkonných sportovních vozů.
EAN: 5702016912470
Kód 1: 2276901
Kód 2: 76901LEG
16,88 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Speed Champions Toyota GR Supra dává dětem a nadšencům do aut všech věkových kategorií možnost získat a postavit si vlastní ikonu super výkonných sportovních vozů. Replika se pyšní spoustou autentických detailů a zajistí obohacující stavitelský zážitek – je skvělá jak na výstavku, tak k přehrávání napínavých závodnických dobrodružství!

Tento sběratelský model auta je dodáván se širokým podvozkem, na který se vejde kokpit pro dva pasažéry a spousta autentických detailů. Minifigurka jezdce Toyota, který je vybaven závodnickou kombinézou, helmou a klíčem, pak podnítí představivost při přehrávání napínavých příběhů. Stavebnice z řady Lego Speed Champions přináší miniaturní verze světově známých automobilů. Tyto modely jsou jako dělané k vystavení, ale skvěle poslouží také k hraní závodů proti dalším vozům z nabídky Speed Champions. Působivý model sporťáku Toyota GR Supra k hraní i na výstavku. Sestavitelná Toyota GR Supra s minifigurkou řidiče k přehrávání napínavých závodů. Postavte si i další vozidla z řady Lego Speed Champions a vychutnejte si závodnickou akci. Model vozu Toyota GR Supra z 299 dílků pro kluky a holky od 7 let.

  • Měří přes 4 cm na výšku, 16 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet kostek: 299

Baterie nejsou potřeba, takže se nemusíte nikdy zdržovat v boxech. Součástí sady je i jednoduchý návod, který děti stavěním provede krok za krokem. Prozkoumejte nejúžasnější automobily světa se stavebnicemi Lego Speed Champions. Všechny Lego stavebnice splňují přísné oborové standardy kvality. Každá stavebnice řady Lego Speed Champions je testována s ohledem na maximální bezpečnost.

Rozměry kusového balení: 14 x 7 x 26 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 299
Věk: Od 7 let
Načítám