LEGO Speed Champions 76900 - Koenigsegg Jesko

Děti a milovníci silných strojů budou Koenigsegg Jesko od Lego Speed Champions doslova zbožňovat. Tato detailní replika zachycuje esenci švédského hypervozu a jeho špičkového aerodynamického designu.
EAN: 5702016912371
Kód 1: 2276900
Kód 2: 76900LEG
16,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Děti a milovníci silných strojů budou Koenigsegg Jesko od Lego Speed Champions doslova zbožňovat. Tato detailní replika zachycuje esenci švédského hypervozu a jeho špičkového aerodynamického designu, díky kterému je auto schopné dosahovat rychlosti až 480 km/h. Děti se s autem během stavění seznámí opravdu zblízka. Pak jej vystaví nebo se s ním vydají na závodní dráhu. 

Tento sběratelský model se pyšní širokým podvozkem, díky čemuž se na něj vejde kokpit pro dva jezdce a velká spousta autentických detailů. Minifigurka jezdce Koenigsegg se závodnickou kombinézou, helmou a klíčem pak poskytne spoustu inspirace k přehrávání příběhů ze světa závodů.

Stavebnice Lego Speed Champions nabízí dětem a fandům aut možnost sbírat a stavět miniaturní verze trendy udávajících a slavných strojů. Modely jsou ideální na výstavku, ale také k přehrávání vzrušujících závodů s dalšími auty z řady Speed Champions. Důmyslně propracovaný model Koenigsegg Jesko se hodí k hraní i vystavení. Sestavitelný model Koenigsegg Jesko s minifigurkou jezdce pro vzrušující závodní akci. Skvělé pro hraní v jednom i s kamarády či rodinou a k vystavení v pokoji.  

  • Měří přes 4 cm na výšku, 15 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet kostek: 280

Tato sada se obejde bez baterií – pohání ji dětská představivost! Součástí stavebnice je i jednoduchý návod, který děti stavěním provede. Prozkoumejte nejúžasnější vozy světa se stavebnicemi Lego Speed Champions.

Všechny Lego dílky splňují náročné oborové standardy kvality. Každá stavebnice řady Lego Speed Champions je testována s ohledem na maximální bezpečnost.

Rozměry kusového balení: 14 x 7 x 26 cm

 
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 280
Věk: Od 7 let
Načítám