LEGO NINJAGO 71756 - Odměna na vlnách

S touto neuvěřitelně propracovanou stavebnicí Odměna na vlnách od Lego NINJAGO se děti mohou těšit na akční bitvy na mořském dně. Součástí modelu je 10 minifigurek a celá řada parádních funkcí.
EAN: 5702016912340
Kód 1: 2271756
Kód 2: 71756LEG
130,58 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S touto neuvěřitelně propracovanou stavebnicí Odměna na vlnách od Lego NINJAGO se děti mohou těšit na akční bitvy na mořském dně. Součástí modelu je 10 minifigurek a celá řada parádních funkcí – 2 pružinové vystřelovače, otevírací kokpit, skládací křídla, odnímatelný robot a 2 miniponorky. Malí nindžové tak mohou popustit uzdu své fantazii!

Stavebnice z podmořského prostředí obsahuje 10 působivých minifigurek: potápěče Kaie, potápěčku Nyu, potápěče Zanea, potápěče Jaye, potápěče Colea a potápěče Lloyda (všechny minifigurky na sobě mají ploutve, potápěčský oblek a drží v rukou zbraně), proti nimž stane čtveřice padouchů tvořená princem Kalmaarem, strážcem Maaray a 2 Wu Boty.

Stavebnice NINJAGO děti přenesou do světa fantastické akce. Malí stavitelé si užijí zábavu při vytváření těchto jedinečných modelů, aby se následně mohli vrhnout vstříc dobrodružstvím po boku nindža hrdinů. Utkají se na nich s celou řadou protivníků, které jim pomůže zdolat úžasná kolekce stíhaček, draků a robotů. Odměna na vlnách s vystřelovací funkcí. Mezi 10 minifigurek patří potápěč Kai, potápěčka Nya a princ Kalmaar. Odměna na vlnách má skládací křídla, otevírací kokpit a odnímatelného robota. Součástí nindžovského plavidla jsou také 2 parádní miniponorky. 

  • Odměna na vlnách měří přes 15 cm na výšku, 59 cm na délku a 30 cm na šířku

  • Počet kostek: 1159

Odměna na vlnách je dostatečně velká na to, aby si ji děti hrdě vystavily v pokojíčku. Nenechte si ujít ani další stavebnice na motivy populárního seriálu NINJAGO: Seabound. Stavebnice řady NINJAGO dětem otevírají bránu do světa fantastické akce.

Lego kostky vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů už od roku 1958.Lego kostky splňují přísné normy z hlediska bezpečnosti.

Rozměry kusového balení: 38 x 9 x 58 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1159
Věk: Od 9 let
Načítám