LEGO Ninjago 71754 - Vodní drak

S touto vysoce propracovanou stavebnicí Vodní drak si děti mohou přehrávat neuvěřitelné příběhy z televizního seriálu Ninjago: Seabound. Působivá figurka draka má pohyblivou hlavu, čelist, nohy, krk, křídla a ocas, který lze použít jako zbraň.
EAN: 5702016912326
Kód 1: 2271754
Kód 2: 71754LEG
1 655 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S touto vysoce propracovanou stavebnicí Vodní drak si děti mohou přehrávat neuvěřitelné příběhy z televizního seriálu Ninjago: Seabound. Působivá figurka draka má pohyblivou hlavu, čelist, nohy, krk, křídla a ocas, který lze použít jako zbraň. Sada je tedy zárukou takřka neomezené zábavy.

Součástí dračí stavebnice je 5 minifigurek: NRG Nya, potápěč Zane s ploutvemi, princ Kalmaar a 2 nebezpeční strážci Maaray. Děti si tak mohou přehrávat vzrušující souboje o drahocenný amulet vln. Nechybí ani miniponorka s kokpitem pro potápěče Zanea a podstavec na vystavení amuletu. 

Stavebnice od Lego Ninjago nabízejí únik do zábavného a akčního fantasy světa, v němž kreativní děti mohou spojit síly s nindža hrdiny v nekončících bitvách o Ninjago City. Fanoušci nindžů a jejich kamarádi mají na výběr z rozsáhlé řady stavebnic, mezi nimiž nechybí mocní roboti, propracované lodě a super rychlé stíhačky. Fantastická dračí stavebnice pro nepřetržité hraní. Součástí je 5 minifigurek: NRG Nya, potápěč Zane, princ Kalmaar a 2 strážci Maaray. Drak zaujme pohyblivou hlavou, krkem, čelistí, nohama, křídly a ocasem. Sada obsahuje také miniponorku s otevíracím kokpitem a amuletem vln.

  • Vodní drak měří přes 14 cm na výšku, takže si jej děti mohou hrdě vystavit v pokojíčku poté, co porazí strážce Maaray

  • Počet kostek: 737

Prémiová dračí sada, se kterou si děti mohou hrát nebo si ji vystavit.  Prohlédněte si ostatní stavebnice na motivy seriálu Ninjago: Seabound. Stavebnice řady Ninjago jsou vstupenkou do vzrušujícího světa plného akce.

Lego kostky vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů už od roku 1958. Lego kostky splňují nejvyšší normy z hlediska bezpečnosti.

Rozměry kusového balení: 28 x 6 x54 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 737
Věk: Od 9 let
Načítám