LEGO Ninjago 71752 - Univerzální nindža auto

Děti si mohou se stavebnicí Univerzální nindža auto připomenout scény ze seriálu Lego Ninjago: Seabound. Model 2 v 1 lze proměnit buď na auto, nebo ponorku. Součástí je odnímatelný dron, 2 vystřelovače a otevírací kokpit.
 
EAN: 5702016912302
Kód 1: 2271752
Kód 2: 71752LEG
915 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti si mohou se stavebnicí Univerzální nindža auto připomenout scény ze seriálu Lego Ninjago: Seabound. Model 2 v 1 lze proměnit buď na auto, nebo ponorku. Součástí je odnímatelný dron, 2 vystřelovače a otevírací kokpit. Nindžovská stavebnice obsahuje 4 minifigurky: potápěče Jaye a potápěče Colea, kteří na sobě mají potápěčský oblek a ploutve, a 2 strážce Maaray s parádními zbraněmi. Děti si mohou přehrávat bitvy na souši i pod mořskou hladinou a utkat se o amulet vln, který je taktéž součástí sady. 

Stavebnice Ninjago děti přenesou do zábavného fantasy světa, kde mohou spojit své síly s nindža hrdiny, učit se pozitivním hodnotám a bojovat proti padouchům. Úžasná kolekce modelů, včetně draků, aut a robotů, jim umožní vychutnat si tento bohatý svět naplno. Parádní nindža auto 2 v 1 pro akční hraní. Součástí jsou 4 minifigurky: potápěč Jay, potápěč Cole and 2 strážci Maaray. Auto lze přestavět na ponorku a užít si tak zábavu i pod hladinou moře. Univerzální nindža auto má ideální velikost na to, aby si ho děti mohly vzít ke kamarádům.

  • Model nindžovského auta měří přes 7 cm na výšku, 27 cm na délku a 12 cm na šířku 

  • Počet kostek: 356

Prohlédněte si i ostatní vynikající sady inspirované seriálem Ninjago: Seabound. Stavebnice Lego Ninjago umožňují malým nindžům vžít se do kůže svých oblíbených hrdinů!

Lego kostky už více než šest desetiletí vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů, díky čemuž je zaručeno, že je lze bezpečně spojovat a oddělovat – není zapotřebí použít nindža dovednosti a sílu! Lego kostky splňují přísné bezpečnostní normy, takže můžete mít jistotu,že děti jsou v bezpečných rukou.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 356
Věk: Od 8 let
Načítám