LEGO Ninjago 71750 - Lloydův vodní robot

Fanoušci nindžů si díky parádní sadě Lloydův vodní robot mohou nepřetržitě přehrávat scény z televizního seriálu Ninjago: Seabound. Nindžovská stavebnice nabízí pohyblivého robota s velkým mečem v jedné a hydraulickým drápem v druhé ruce.
EAN: 5702016912296
Kód 1: 2271750
Kód 2: 71750LEG
16,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci nindžů si díky parádní sadě Lloydův vodní robot mohou nepřetržitě přehrávat scény z televizního seriálu Ninjago: Seabound. Nindžovská stavebnice nabízí pohyblivého robota s velkým mečem v jedné a hydraulickým drápem v druhé ruce, takže inspiruje k akčnímu hraní. Podmořská sada nabízí 2 minifigurky: potápěče Lloyda s maskou, kyslíkovou bombou a ploutvemi, a zlotřilého strážce Maaray. Děti si tak mohou přehrávat vlastní dobrodružství, v nichž se ukáže, kdo z této dvojice získá amulet vln, který je rovněž součástí balení. Robot má pohyblivé nohy, otevírací kokpit pro Lloyda, velký meč v jedné a hydraulický drapák v druhé ruce. Strhující bitvě pod hladinou moře tak nestojí nic v cestě!

Stavebnice řady Ninjago dětem umožňují utéct do neuvěřitelného fantasy světa, kde se mohou hravým způsobem učit nindžovským hodnotám, jako je odvaha, nezištnost a rodinná soudržnost. Mohou si v něm také přehrávat vlastní příběhy s pomocí úžasné sbírky modelů, včetně draků, robotů a vozidel. Působivá stavebnice z podmořského prostředí pro akční hraní. Součástí jsou 2 minifigurky: potápěč Lloyd a strážce Maaray. Robot zaujme otevíracím kokpitem, velkým mečem a hydraulickým drapákem.

  • Působivý robot měří přes 17 cm na výšku 

  • Počet kostek: 228

Perfektní dárek pro oddané fanoušky řady Ninjago od 7 let. S Lloydovým vodním robotem si děti mohou hrát jak doma, tak na cestách. Prohlédněte si ostatní cool stavebnice na motivy seriálu Ninjago: Seabound. Stavebnice Lego Ninjago dětem zprostředkovávají pozitivní nindžovské hodnoty.

Lego kostky vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů už od roku 1958. Lego kostky splňují přísné bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 228
Věk: Od 7 let
Načítám