LEGO Ninjago 71739 - Nadzvukový útočník

S touto moderní verzí nadzvukového útočníku si děti mohou přehrávat příběhy z 1. řady televizního seriálu Lego Ninjago. Model 4v1 lze rozebrat na motorku, tryskáč s pružinovými vystřelovači a 2 terénní vozidla.

 
EAN: 5702016912685
Kód 1: 2271739
Kód 2: 71739LEG
1 915 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S touto moderní verzí nadzvukového útočníku si děti mohou přehrávat příběhy z 1. řady televizního seriálu Lego Ninjago. Model 4v1 lze rozebrat na motorku, tryskáč s pružinovými vystřelovači a 2 terénní vozidla. V této unikátní stavebnici najdete 7 minifigurek: nindži Kaie, Zanea, Colea a Jaye, a navíc hadí válečníky Mezma a Rattla z kmene Hypnobraiů. Děti tak budou mít spoustu příležitostí k přehrávání napínavých bojů. Sada také obsahuje zbrusu novou sběratelskou minifigurku zlatého Zanea z edice Legacy, která vyjde v červnu 2021 k příležitosti 10. výročí hraček Ninjago. Úžasné vozidlo 4v1 pro přehrávání dobrodružství s nindži. Obsahuje 7 minifigurek: Jaye, Kaie, Colea, Zanea, Zanea Legacy, Mezma a Rattla. Hrajte si s motorkou, tryskáčem nebo jedním ze 2 terénních vozidel.

Stavebnice Lego Ninjago přenesou děti do světa zábavy a dobrodružství. Tam se připojí ke statečným hrdinům a s nimi se postaví silám zla – to vše za doprovodu úžasných hraček, včetně draků, robotů a spousty dalšího. Perfektní dárek pro nadšené fanoušky světa Lego Ninjago od 9 let. Nadzvukový útočník je ideální na hraní doma nebo na cestách. Obsahuje zlatou minifigurku Zanea z edice Legacy, kterou jsme vydali na oslavu 10. výročí Ninjago. Zlaté minifigurky se ukrývají i v 5 dalších Ninjago sadách. Stavebnice Lego Ninjago dětem splní sen stát se nindžou.

  • Nadzvukový útočník měří přes 14 cm na výšku, 33 cm na délku a 27 cm na šířku

  • Počet kostek: 725

Již od roku 1958 vyrábíme Lego kostky z těch nejkvalitnějších materiálů. Lego kostky splňují nejvyšší normy z hlediska bezpečnosti.

Rozměry kusového balení: 28 x 6 x 54 cm

 
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 725
Věk: Od 9 let
Načítám