LEGO Ninjago 71734 - Kaiova motorka s čepelemi

Úžasná Kaiova motorka s čepelemi dětem pomůže rozvíjet jejich stavitelské dovednosti. V sadě na ně čeká motorka, katapult, který střílí, a 2 minifigurky, takže malé stavitele čeká hromada legrace.
 
EAN: 5702016912555
Kód 1: 2271734
Kód 2: 71734LEG
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Úžasná Kaiova motorka s čepelemi dětem pomůže rozvíjet jejich stavitelské dovednosti. V sadě na ně čeká motorka, katapult, který střílí, a 2 minifigurky, takže malé stavitele čeká hromada legrace. Model motorky seznámí děti se stavěním a zaručí spoustu nindžovské akce. Obsahuje 2 minifigurky: Kaie a jeho hadího protivníka Rattla. Děti si mohou přehrávat napínavé bitvy s motorkou nindži a Rattlou a jeho katapultem. Stavebnice na motivy nindžů s motorkou a funkčním katapultem.

Tato Lego hračka je speciálně navržena tak, aby dětem od 4 let poskytla skvělý stavitelský a herní zážitek. V krabici najdou sáčky, v nichž v každém jsou kostky k sestavení jednoho z modelů a jedné postavy. Děti tak snadno vytvoří vše, co potřebují pro hraní akčních příběhů. Pomůže jim také kostka pro začátečníky, která jim dá základ do stavění. Lego stavebnice 4+ představují skvělou příležitost, jak si dospělí mohou užít stavění s dětmi. Ty celým tvůrčím procesem hladce provede jednoduchý obrázkový návod. K sadě je k dispozici také nástroj Instructions PLUS v Lego aplikaci s návody ke stavění. Tento interaktivní průvodce vám poskytne funkce přiblížení, průhledového režimu a otáčení modelu, takže si malí stavitelé tvoření užijí ještě více.  Součástí sady je i srozumitelný obrázkový návod na stavění pro děti. Stáhněte si digitální návod Instructions PLUS a vychutnejte si proces stavění naplno. Sady 4+ představují skvělý způsob, jak se děti mohou naučit stavět.

  • Kaiova motorka měří přes 4 cm na výšku, 11 cm na délku a 5 cm na šířku

  • Počet kostek: 54

Již od roku 1958 vyrábíme Lego kostky z těch nejkvalitnějších materiálů. Lego kostky splňují striktní normy zaměřené na bezpečnost.

Rozměry kusového balení: 14 x 5 x 16 cm

 
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 54
Věk: Od 4 let
Načítám