LEGO Minecraft 21176 - Příšera z džungle

Příšera z džungle od Lego Minecraft představuje nebezpečí pro každého. Tato kreativní stavebnice obsahuje obávané monstrum a také celou řadu postav a prvků z říše Minecraft.
 
EAN: 5702017035949
Kód 1: 2221176
Kód 2: 21176LEG
36,88 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Příšera z džungle od Lego Minecraft představuje nebezpečí pro každého. Tato kreativní stavebnice obsahuje obávané monstrum a také celou řadu postav a prvků z říše Minecraft. Hráči Minecraftu budou mít nepochybně radost z tohoto obrovského, hrůzu nahánějícího monstra. Příšera z džungle je díky masivní pohyblivé hlavě, otevírací tlamě a pažím drtícím kosti opravdovou celebritou říše Minecraft. Stavebnice dále obsahuje průzkumníka, archeologa, začarovaného Creepera, kostlivce, železného golema a kloubovou rostlinu s chňapajícími okvětními lístky, takže vybízí k nejrůznějším formám zábavného a kreativního hraní. Děti, které jsou hrdé na svou vášeň pro hru Minecraft, mohou v přestavitelných kulisách vytvářet stále nové modely, které rozhodně zaujmou. Příšera z džungle od Lego Minecraft se spoustou cool postav a funkcí. Součástí je kostlivec, průzkumník, archeolog, začarovaný Creeper a železný golem. Příšera z džungle má pohyblivé ruce, hlavu, pusu, nohy i pas.

  • Příšera z džungle, která měří přes 15 cm na výšku, se ideálně hodí pro kreativní hraní nebo na výstavku, a navíc ji lze kombinovat s ostatními sadami od Lego Minecraft.

  • Počet kostek: 489

Něco speciálního pro fanoušky hry Minecraft mezi vašimi blízkými. Model, který podporuje kreativní hraní a zároveň se skvěle vyjímá na výstavce. Nechybí ani samostatné podložky pro hlavní prvky, aby bylo možné si modely maximálně přizpůsobit. Stavebnice Lego Minecraft nabízejí hráčům nový způsob, jak si vychutnat jejich oblíbenou hru.

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice neúprosné oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 28 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 489
Věk: Od 8 let
Načítám