LEGO Minecraft 21174 - Moderní dům na stromě

Stavebnice Moderní dům na stromě od  Lego Minecraft nabízí velký, propracovaný a extrémně všestranný model, který spolehlivě zabaví hráče Minecraftu a všechny děti, které se rády věnují kreativnímu stavění.
 
EAN: 5702016913927
Kód 1: 2221174
Kód 2: 21174LEG
2 915 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Moderní dům na stromě od  Lego Minecraft nabízí velký, propracovaný a extrémně všestranný model, který spolehlivě zabaví hráče Minecraftu a všechny děti, které se rády věnují kreativnímu stavění. Děti si postaví 4 velmi odlišné místnosti – kuchyň, knihovnu, pracovnu a ložnici – a hotový model rozšíří o autentické doplňky ze světa Minecraft (od nábytku a ložního prádla až po nástroje a TNT). Sadu lze donekonečna přestavovat a objevovat tak ničím neomezené možnosti kreativního hraní. Jednotlivé pokoje dokonce vůbec nemusí být připojeny ke stromu. Stavebnice se ideálně hodí pro děti, jejichž představivost se nespokojí s tradičními domečky pro panenky.

Moderní domek na stromě je působivý model z řady Lego Minecraft, který lze neustále přestavovat. Obsahuje nabitého Creepera, zombie, kočku, kuře, a k tomu navíc pandí a ocelotí skiny. Obsahuje figurku nabitého Creepera a pandí skin, ocelotí skin, zombie, kočku a kuře z online hry Minecraft, a k tomu navíc řadu autentických doplňků. Mezi doplňky patří nástroje, nábytek a TNT. Stavebnice Lego Minecraft nabízejí hráčům nový způsob, jak si vychutnat jejich oblíbenou hru.

  • Působivá stavebnice, která měří přes 29 cm na výšku, 20 cm na šířku a 17 cm do hloubky, se dokonale hodí pro kreativní hraní nebo na výstavku, a navíc ji lze kombinovat s ostatními sadami od Lego Minecraft.

  • Počet kostek:  909

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 9 x 48 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 909
Věk: Od 9 let
Načítám