LEGO Harry Potter 76389 - Bradavice: Tajemná komnata

Stavebnice Bradavice: Tajemná komnata od Lego Harry Potter je poutavou sběratelskou hračkou, která je ideální jak k hraní, tak na výstavku.

 
EAN: 5702016913583
Kód 1: 2276389
Kód 2: 76389LEG
3 395 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Bradavice: Tajemná komnata od Lego Harry Potter je poutavou sběratelskou hračkou, která je ideální jak k hraní, tak na výstavku. Všestranná stavebnice obsahuje oblíbená místa, kouzelné doplňky a známé postavy z filmů o Harrym Potterovi. Ve Velké síni najdete 2 dlouhé stoly, Brumbálův pultík ve tvaru zlaté sovy a další autentické prvky, například Moudrý klobouk. Stejně jako ve filmech se do Tajemné komnaty dostanete ikonickým kulatým vchodem a nechybí ani velká socha s otevíracími ústy, která odhalí chodbu, jíž se do místnosti dostane bazilišek. Harry Potter, Ginny Weasleyová, Tom Raddle, Colin Creevey, Justin Finch-Fletchley, Lenka Láskorádová, Zlatoslav Lockhart, Albus Brumbál, profesorka Sinistra a Skoro bezhlavý Nick slibují spoustu možností k hraní i vystavení. Můžete se těšit také na sběratelské předměty: exkluzivní zlatou minifigurku Voldemorta, která byla vydána k výročí řady, a 6 náhodných kouzelnických karet.

Všestranná stavebnice Tajemné komnaty a Velké síně z Bradavic obsahuje 10 minifigurek, včetně Skoro bezhlavého Nicka, který svítí ve tmě. Děti si mohou přehrávat scény z filmů o Harrym Potterovi nebo vymýšlet své vlastní příběhy. Díky modulárnímu provedení lze stavebnici zkombinovat s ostatními sadami od Lego Harry Potter. Pohyblivý bazilišek má otevírací tlamu, otáčecí hlavu a ocas ze tří částí. Obsahuje zlatou minifigurku Voldemorta a 6 náhodných kouzelnických karet. Stavebnice od Lego Harry Potter umožní každému dítěti stát se součástí filmového světa kouzel.

  • Model měří přes 40 cm na výšku, 40 cm na šířku a 11 cm do hloubky a lze jej spojit s dalšími stavebnicemi Lego Harry Potter pro ještě větší porci legrace.

  • Počet kostek: 1176

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné celosvětově uznávané bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 9 x 58 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 1176
Věk: Od 9 let
Načítám