LEGO Harry Potter 76387 - Bradavice: setkání s Chloupkem

Se stavebnicí Bradavice: setkání s Chloupkem od Lego Harry Potter si mladé čarodějky a mladí kouzelníci užijí nekončící zábavu. Tento přestavitelný model přináší známé postavy a místa a tříhlavého psa pro třikrát více zábavy!

 
EAN: 5702016912968
Kód 1: 2276387
Kód 2: 76387LEG
915 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Bradavice: setkání s Chloupkem od Lego Harry Potter si mladé čarodějky a mladí kouzelníci užijí nekončící zábavu. Tento přestavitelný model přináší známé postavy a místa a tříhlavého psa pro třikrát více zábavy! Nechte děti zažít svět čar a kouzel na vlastní kůži s pomocí třech minifigurek – Harryho Pottera, Rona Weasleyho a Hermiony Grangerové – a Chloupka, obrovského tříhlavého psa z Bradavic. Nohy Chloupka lze dávat do různých poloh a každá ze tří pohyblivých hlav má jiný výraz. Model se skládá z 5 oddělených modulů, které lze různě spojovat – nechybí velká místnost s padacími dveřmi, cvičebna kouzel, střecha, balkon a komnata, v níž se nachází šlahouny Ďáblova osidla. To ovšem nejsou jediná překvapení. Ve stavebnici najdete také exkluzivní zlatou minifigurku Hermiony Grangerové, vydanou speciálně k výročí řady, 2 náhodné dílky s kouzelnickými kartami. Sadu lze také propojit s dalšími stavebnicemi, a vytvořit tak velký model Bradavic. Oblíbené postavy z Harryho Pottera, známá místa v Bradavicích a tříhlavý pes. Obsahuje minifigurky Harryho Pottera, Hermiony Grangerové a Rona Weasleyho. Děti si budou přehrávat filmové scény s obrovským tříhlavým psem Chloupkem.

  • Model měří přes 30 cm na výšku, 19 cm na šířku a 7 cm do hloubky

  • Počet kostek: 397

Stavebnice od Lego Harry Potter umožní každému dítěti stát se součástí filmového světa kouzel.

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné celosvětově uznávané bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 8 x 28 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 397
Věk: Od 8 let
Načítám