LEGO Harry Potter 76386 - Bradavice: omyl s Mnoholičným lektvarem

Stavebnice Bradavice: omyl s Mnoholičným lektvarem od Lego Harry Potter inspiruje k přehrávání magických příběhů z bradavické umývárny.

 
EAN: 5702016913507
Kód 1: 2276386
Kód 2: 76386LEG
16,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Stavebnice Bradavice: omyl s Mnoholičným lektvarem od Lego Harry Potter inspiruje k přehrávání magických příběhů z bradavické umývárny. Mladí kouzelníci a mladé čarodějky se přidají k Harrymu Potterovi, Ronovi Weasleyovi a Hermioně Grangerové a pomohou jim uvařit Mnoholičný lektvar. Když jej vypijí, promění se ve Vincenta Crabba a Gregoryho Goyla, čehož děti docílí tak, že otočí hlavy minifigurek, které odhalí alternativní obličej, a přidají doplněk na hlavu. Ne vždy jde kouzlení podle plánu, třeba když se Hermiona promění v kočku! A nechybí spousta dalších překvapení: exkluzivní zlatá minifigurka Harryho Pottera, vydaná k oslavě výročí této řady, a navíc 2 dílky sběratelských kouzelnických karet a tajný tunel pod umyvadlem. Když tuto sadu zkombinujete se stavebnicí Lego Harry Potter Bradavice: Tajemná komnata (76389LEG), tajný tunel propojí obě místnosti, takže budete mít ještě více herních možností. Tento kouzelný modulární systém dětem umožňuje propojit několik modelů, a vytvořit tak celé Bradavice. Dobrodružství s měnícími se postavami a Mnoholičným lektvarem ve světě Lego Harryho Pottera. Obsahuje minifigurky Harryho Pottera, Hermiony Grangerové a Rona Weasleyho. Děti znovu prožijí scény z filmů o Harrym Potterovi nebo si vymyslí své vlastní kouzelné příběhy. 

  • Model měří přes 8 cm na výšku, 12 cm na šířku a 6 cm do hloubky

  • Počet kostek: 217

Stavebnice od Lego Harry Potter umožní každému dítěti stát se součástí filmového světa kouzel.

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné celosvětově uznávané bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 14 x 7 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 217
Věk: Od 7 let
Načítám