LEGO Friends 41684 - Hotel v městečku Heartlake

Hledáte okouzlující dárek pro kreativní děti? Model ze sady Hotel v městečku Heartlake je překvapí a ohromí od prvního okamžiku, kdy projdou otočnými vstupními dveřmi.
EAN: 5702016916669
Kód 1: 2241684
Kód 2: 41684LEG
2 265 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Hledáte okouzlující dárek pro kreativní děti? Model ze sady Hotel v městečku Heartlake je překvapí a ohromí od prvního okamžiku, kdy projdou otočnými vstupními dveřmi. Krásný třípatrový hotel ukrývá řadu kreativních detailů, díky kterým nebude snadné malé stavitele a stavitelky od hraní odtrhnout. Stavebnice nabízí spoustu prvků k objevování – bar s pianem, recepci, pokoje s vlastní koupelnou, venkovní posezení i luxusní prostor na střeše. V nabídce samozřejmě nesmí chybět lázeňské a wellness služby. Sada obsahuje minipanenku herečky Amelie, se kterou si děti mohou hrát na přepychový VIP život. LEGO® Friends minipanenky Stephanie, Emma a River pak zastanou role hostů, recepčních nebo hotelových poslíčků. 

Sada obsahuje sezónní doplňky, které přidávají hraní nový rozměr. Se změnou ročních období je potřeba změnit také výzdobu modelu. Na podzim je možné změnit barvu listů na stromech, k zimě neodmyslitelně patří sněhové koule, rampouchy a sněhulák a v létě se děti zase mohou těšit z rozkvetlých květin. Rozsáhlý model hotelu, který děti zabaví po celý rok bez ohledu na roční dobu. Obsahuje 4 minipanenky a 3 figurky zvířat. Třípatrový model nabízí nespočet detailů k objevování. Děti si mohou hrát na hotelový pobyt nebo zaměstnance v pětihvězdičkovém hotelu.

  • Model měří něco málo přes 28 cm na výšku, 28 cm na šířku a 14 cm do hloubky

  • Počet kostek: 1308

Nabízí řadu důmyslných detailů, které zajistí ohromnou porci kreativní zábavy. Sezónní doplňky a detaily dodají modelu nápaditost po celý rok. Vítejte v městečku Heartlake, kde na děti čeká skutečný svět v miniaturním provedení.

Již od roku 1958 splňují Lego hračky náročné oborové standardy a jsou konzistentní a kompatibilní. Sady Lego Friends s modely z městečka Heartlake testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, takže si můžete být jisti, že každá stavebnice splňuje ty nejvyšší bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 9 x 58 cm

 
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1308
Věk: Od 8 let
Načítám