LEGO Friends 41681 - Kempování v lese

Dopřejte dětem možnost objevovat kouzla přírody se sadou Kempování v lese od Lego Friends. Stavebnice obsahuje řadu nápaditých detailů, které děti vtáhnou do kreativního hraní.

 
EAN: 5702016916157
Kód 1: 2241681
Kód 2: 41681LEG
1 045 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dopřejte dětem možnost objevovat kouzla přírody se sadou Kempování v lese od Lego Friends. Stavebnice obsahuje řadu nápaditých detailů, které děti vtáhnou do kreativního hraní. Barevný model obytné dodávky nabízí spoustu detailů k objevování. Má i střešní box, který pojme veškeré potřebné vybavení. Přední část střechy je odnímatelná, takže se snadno dostanete do kabiny. Hlavní část střechy je pak odklápěcí, takže děti mohou podniknout přespávací akci pod širým nebem. Lego model lodi je vybaven kormidlem a pohyblivou plachtou. Celý herní zážitek doladí také sestavitelné lokace z okolí jezera a lesa. K partě přátel se chce připojit také zvířecí kamarád mýval.

Nechte malé stavitelky rozvíjet svou vášeň díky stavebnicím Lego Friends. Přináší dobře známé postavy a zvířecí kamarády, které je budou doprovázet na všech nápaditých dobrodružstvích. Propracovaný model obytné dodávky jako perfektní volba pro malé průzkumníky. Děti se mohou projíždět dodávkou, zaparkovat u vody a vyrazit na obhlídku lesa. Obytná dodávka ukrývá spoustu detailů a loď má kormidlo a pohyblivou plachtu. Vozidlo nabízí dostatečný prostor k objevování množství funkcí a prvků. Přívěs lze od dodávky odpojit. Vozidlo má sklápěcí střechu pro snadný přístup do interiéru vozu. Mezi doplňky najdete skateboard, helmu, telefon, GPS navigaci a fotoaparát.

  • Obytná dodávka měří něco málo přes 8 cm na výšku, 16 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Plachetnice pak má 11 cm na výšku, 11 cm na délku a 4 cm na šířku

  • Počet kostek: 487

Pro ještě větší porci zábavy je možné model spojit s dalšími Lego Friends sadami z této edice.

Dílky stavebnic Lego Friends jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Kostky a dílky řady Lego Friends splňují ty nejpřísnější bezpečnostní standardy na světě.

Rozměry kusového balení: 28 x 6 x 48 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 487
Věk: Od 7 let
Načítám