LEGO Friends 41679 - Domek v lese

Dopřejte malým milovnicím přírody hodiny zábavného hraní díky stavebnici Friends Domek v lese. Děti budou moci objevovat jednotlivé místnosti a detaily, zatímco budou trávit čas s Lego Friends kamarádkou Miou a její rodinou.

 
EAN: 5702016916034
Kód 1: 2241679
Kód 2: 41679LEG
24,19 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dopřejte malým milovnicím přírody hodiny zábavného hraní díky stavebnici Friends Domek v lese. Děti budou moci objevovat jednotlivé místnosti a detaily, zatímco budou trávit čas s Lego Friends kamarádkou Miou a její rodinou. Tento sestavitelný model domku na stromě od Lego Friends přináší doslova pohlcující herní zážitek. Uvnitř najdete ložnici, záchod a vstup s umyvadlem. Venku na děti čeká terasa s pohovkou a grilem. Sada dále obsahuje samostatný model řeky s kajakem, kde děti mohou prožívat další dávku dobrodružství v peřejích. Tato skvělá stavebnice obsahuje 2 minipanenky, Lego Friends mikropanenku Avu a figurku mývala. Samozřejmostí je hromada kreativních doplňků, mezi kterými děti najdou například foťák.

Darujte dětem vstupenku do městečka Heartlake, kde jsou všichni vítáni. Je to místo, kde mohou objevovat své vášně a rozvíjet své záliby ve společnosti skvělý přátel. Dopřejte dětem možnost ponořit se do kreativního hraní s modelem inspirovaným přírodou. Obsahuje 2 minipanenky, 1 mikropanenku a figurku roztomilého mývala. Domek na stromě nabízí vše potřebné – ložnici, terasu a samozřejmě nesmí chybět záchod! 

  • Model měří něco málo přes 18 cm na výšku, 19 cm na šířku a 11 cm do hloubky

  • Počet kostek: 326

Přináší hromadu doplňků, které děti kreativním způsobem zabaví na celé hodiny. Tato lesní sada dětem umožňuje objevovat kouzlo přírody a pobytu v lese. Pro ještě větší porci zábavy je možné model spojit s dalšími Lego Friends sadami z této edice.

Kreativní dárkové sady od Lego Friends jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Oblíbené stavebnice řady Lego Friends splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 28 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 326
Věk: Od 6 let
Načítám