LEGO Friends 41677 - Vodopád v lese

Dopřejte malým milovnicím přírody možnost prožívat zábavné příběhy se sadou Lego Friends Vodopád v lese, se kterou je čeká spousta dobrodružných výprav.

 
EAN: 5702016916515
Kód 1: 2241677
Kód 2: 41677LEG
209 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dopřejte malým milovnicím přírody možnost prožívat zábavné příběhy se sadou Lego Friends Vodopád v lese, se kterou je čeká spousta dobrodružných výprav. Model lesa s překrásným vodopádem zahrnuje také Lego Friends minipanenky Andreu a Olivii a řadu jedinečných, detailně propracovaných prvků, mezi kterými najdete například marshmallow nebo ohniště. Děti si zamilují dobrodružné výpravy, na jejichž konci objeví poklad v podobě drahokamu, který se ukrývá za vodopádem. Díky kompaktním rozměrům model nezabere moc místa a bude se skvěle vyjímat na výstavce v pokojíčku.

Hračky Lego Friends jsou doslova nabité množstvím realistických detailů, které podnítí dětskou představivost. Nechybí roztomilí zvířecí mazlíčci, které si děti zamilují. Vezměte malé stavitele na výlet do městečka Heartlake, kde na ně čekají kamarádi s podobnými zájmy. Sada s lesní tematikou umožňuje dětem užívat si venkovní zábavu také uvnitř. Obsahuje 2 minipanenky, figurku veverky a spoustu doplňků. Děti mohou objevovat krásy lesa na skútru a hledat tajný drahokam. Sklápěcí dílek vodopádu umožňuje snadný přístup k pokladu. Tato sada s vodopádem dětem umožňuje objevovat kouzlo přírody a pobytu v lese.

  • Model měří něco málo přes 7 cm na výšku, 16 cm na šířku a 7 cm do hloubky – ideální velikost na výstavku i pravidelné hraní
  • Počet kostek: 93

Pro ještě větší porci zábavy je možné model spojit s dalšími Lego Friends sadami z této edice.

Oblíbené hračky Lego Friends jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů. Stavebnice Lego Friends splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 12 x 6 x 14 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 93
Věk: Od 5 let
Načítám