LEGO Friends 41671 - Andrein plavecký boxík

Máte ve svém okolí aktivní dítě, které by si zasloužilo odměnu? Darujte překvapení, které je okouzlí, a potěšte jej sadou Andrein plavecký boxík od Lego Friends.
EAN: 5702016915761
Kód 1: 2241671
Kód 2: 41671LEG
8,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Máte ve svém okolí aktivní dítě, které by si zasloužilo odměnu? Darujte překvapení, které je okouzlí, a potěšte jej sadou Andrein plavecký boxík od Lego Friends. Herní boxík vzhledem zvenku připomíná sportovní batoh, nechybí dokonce ani ucho a popruhy. Uvnitř děti najdou minipanenku Andreu, která se připravuje na plavecké závody, a roztomilého pudlího kamaráda, který je jí oporou. Model dále zahrnuje odpočinkovou zónu s křeslem, pohárem, koblihou a banánem.

Boxíky představují ideální hračky, které si lze vzít s sebou na výlet nebo dovolenou. Všechny dílky lze sbalit do boxíku a připevnit k jeho dnu, takže není potřeba obávat se jejich ztráty na cestách! Sada je dostatečně kompaktní, takže si ji děti mohou brát s sebou na návštěvy ke kamarádům. Sady Lego Friends umožňují holkám i klukům věnovat se svým zálibám ve společnosti party kamarádek z městečka Heartlake. Sestavení jednoduchých modelů je hračka, takže hraní může začít bez zbytečného čekání. S touto přenosnou plaveckou sadou se děti zabaví i na cestách. Obsahuje Lego Friends minipanenku Andreu, figurku pudla a sestavitelný plavecký bazén. Dílky této přenosné sady lze připevnit ke dnu boxíku a sbalit si ho s sebou na cesty.

  • Měří přes 7 cm na výšku, 7 cm na šířku a 5 cm do hloubky

  • Počet kostek: 59

Sady od Lego Friends dětem pomáhají oddávat se jejich vášním prostřednictvím nápaditého hraní.

Tato kvalitní a přenosná Lego stavebnice bude dětem přinášet radost řadu let. Nové herní boxíky Lego Friends splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 21 x 5 x 16 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 59
Věk: Od 6 let
Načítám