LEGO Friends 41670 - Stephaniin baletní boxík

Vzbuďte u svých ratolestí vášeň k baletu prostřednictvím sady Stephaniin baletní boxík. Uvnitř boxíku děti najdou Lego Friends minipanenku Stephanie a figurku králíčka v jedné ze čtyř barev.
EAN: 5702016915754
Kód 1: 2241670
Kód 2: 41670LEG
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Vzbuďte u svých ratolestí vášeň k baletu prostřednictvím sady Stephaniin baletní boxík. Uvnitř boxíku děti najdou Lego Friends minipanenku Stephanie a figurku králíčka v jedné ze čtyř barev. Jde o perfektní spontánní dárek pro malé tanečnice. Děti si v rámci tohoto přenosného herního boxíku mohou s pomocí samolepek a nejrůznějších doplňků postavit skutečné baletní studio. Čeká na ně taneční zábradlí, piano, zrcadlo a těšit se mohou dokonce i na obraz Stephaniina baletního vzoru.

Herní boxíky Lego Friends představují ideální společníky na cesty. Všechny dílky lze k boxíku připevnit, takže už nehrozí, že by se dílky někam zatoulaly! Doma se tato sada z řady Lego Friends bude skvěle vyjímat na výstavce díky stylovému provedení připomínajícímu elegantní batoh. Jde o ideální dárek pro děti, které ještě neměly tu čest seznámit se s Lego stavebnicemi. Sestavení jednoduchých modelů je hračka, takže hraní může začít bez zbytečného čekání. Přenosná baletní sada od Lego Friends, se kterou si děti mohou hrát kdykoli a kdekoli. Obsahuje minipanenku, figurku králíčka a baletní studio. Všechny dílky lze sbalit do boxíku a vzít si zábavu s sebou na cesty.

  • Boxík od Lego Friends měří přes 7 cm na výšku a 7 cm na šířku. Jelikož svým vzhledem připomíná batoh, určitě si děti tuto přenosnou sadu s radostí vystaví.

  • Počet kostek: 60

Uveďte malé děti do laskavého světa, který obývá parta kamarádek Lego Friends. Tato kvalitní, odolná a přenosná Lego stavebnice bude dětem přinášet radost řadu let. Tato Lego sada s figurkou zvířecího kamaráda splňuje nejvyšší globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 21 x 5 x 16 cm

 
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 60
Věk: Od 6 let
Načítám