LEGO Friends 41669 - Miin fotbalový boxík

Dopřejte malým fotbalistkám možnost dávat góly. Potěšte je novou hračkou, kterou si zamilují. Miin fotbalový boxík od Lego Friends představuje skvělý spontánní dárek pro sportovní nadšence a fanoušky Lego stavění, jelikož kombinuje oba tyto aspekty.
EAN: 5702016915747
Kód 1: 2241669
Kód 2: 41669LEG
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Dopřejte malým fotbalistkám možnost dávat góly. Potěšte je novou hračkou, kterou si zamilují. Miin fotbalový boxík od Lego Friends představuje skvělý spontánní dárek pro sportovní nadšence a fanoušky Lego stavění, jelikož kombinuje oba tyto aspekty. Tento herní boxík připomínající zvenku sportovní batoh obsahuje minipanenku Miu a figurku pejska v náhodné barvě. Jedna polovina ukrývá fotbalovou branku a druhá slouží jako šatna. Dílky lze k boxíku i připojit, čímž si zajistíte bezstarostnou zábavu na cestách – už žádné ztracené kostky! Sada se pohodlně vejde do tašky nebo do batohu, takže je možné si s ní hrát i u kamarádů nebo o přestávce ve škole. Přenosná kompaktní sada pro sportovní a fotbalové nadšence. Obsahuje minipanenku, figurku pejska a řadu kreativních doplňků. Děti mohou dílky z boxíku vytáhnout a hrát si s nimi nebo je schovat dovnitř a vzít si je s sebou.

Herní boxíky představují skvělý úvod do veselého světa Lego Friends, kde se děti mohou oddávat svým vášním ve společnosti postav, které jsou stejné jako ony samy. Sestavení jednoduchých modelů je hračka, takže jsou vhodné i pro děti, pro které je Lego stavění novinkou. Městečko Heartlake je útočištěm pro děti, kde mohou rozvíjet své koníčky.

  • Měří přes 7 cm na výšku, 7 cm na šířku a 5 cm do hloubky

  • Počet kostek: 56

Tato kvalitní a přenosná Lego stavebnice bude dětem přinášet radost řadu let. Lego hračky splňují přísné bezpečnostní standardy, takže zaručují kvalitní herní zážitek.

Rozměry kusového balení: 21 x 5 x 16 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 56
Věk: Od 6 let
Načítám