LEGO Friends 41668 - Emmin módní boxík

Hledáte Lego odměnu pro mladou módní nadšenkyni? Emin módní boxík od Lego Friends představuje přenosnou hračku, která zabaví malé kreativní dušičky kdykoliv a kdekoliv, dokonce i na cestách.
EAN: 5702016915730
Kód 1: 2241668
Kód 2: 41668LEG
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Hledáte Lego odměnu pro mladou módní nadšenkyni? Emin módní boxík od Lego Friends představuje přenosnou hračku, která zabaví malé kreativní dušičky kdykoliv a kdekoliv, dokonce i na cestách. Uvnitř boxíku najdete Lego Friends minipanenku Emu a figurku ptáčka v jedné ze čtyř barev. Tato přenosná sada je dostatečně kompaktní, aby se vešla do tašky nebo do batohu, díky čemuž kreativním způsobem zabaví děti na dlouhých cestách. Dílky lze jednoduše k boxíku připevnit a hračku je možné si vzít kamkoliv s sebou, třeba do školy, kde si s boxíkem děti mohou hrát o přestávce.

Otevřete dětem svět oblíbených herních boxíků Lego Friends, které potěší malé milovníky zvířat a zabaví je, ať už jsou kdekoliv. Sestavení jednoduchých modelů je hračka, takže hraní může začít bez zbytečného čekání. Přenosná Lego Friends sada s módní tematikou se stane zdrojem stylové zábavy na cestách. Obsahuje minipanenku, figurku ptáčka a spoustu kreativních doplňků. Děti si mohou boxík vzít kamkoli s sebou a kdekoli si užívat zábavu s kamarádkami Lego Friends. Nechte malé stavitelky rozvíjet svou kreativní vášeň ve společnosti Lego Friends.

  • Boxík měří něco málo přes 7 cm na výšku a 7 na šířku, díky čemuž se skvěle vejde na pracovní nebo psací stůl malých módních návrhářek, kde poslouží jako originální dekorace.

  • Počet kostek: 58

Kvalitní, odolné a přenosné Lego stavebnice budou dětem přinášet radost řadu let. Lego dílky splňují přísné bezpečnostní standardy, takže zaručují kvalitní herní zážitek.

Rozměry kusového balení: 21 x 5 x 16 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 58
Věk: Od 6 let
Načítám