LEGO Friends 41667 - Oliviin herní boxík

Máte ve svém okolí kreativní děti, které milují videohry? Potěšte je sadou Oliviin herní boxík od Lego Friends. Tato přenosná hračka ukrývá Oliviinu herní zónu.
EAN: 5702016915723
Kód 1: 2241667
Kód 2: 41667LEG
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Máte ve svém okolí kreativní děti, které milují videohry? Potěšte je sadou Oliviin herní boxík od Lego Friends. Tato přenosná hračka ukrývá Oliviinu herní zónu. Najdete v ní konzoli s obrazovkou a ovladačem, reproduktory, sluchátka a pohodlné křeslo, ve kterém Olivie ráda píše SMSky. Sada jako v případě všech herních boxíků obsahuje figurku mazlíčka v náhodné barvě! Boxík zvenku připomíná batoh, takže děti si tuto kreativní Lego sadu mohou vzít kamkoliv s sebou. Všechny dílky se pohodlně vejdou do odolné přenosné krabičky nebo je lze připevnit ke dnu boxíku, takže je děti na cestách nepoztrácí. Boxík obsahuje minipanenku, herní ovladač a figurku kočičího kamaráda. Děti mohou dílky z boxíku vytáhnout a hrát si s nimi nebo je schovat dovnitř a vzít si je s sebou. 

Herní boxíky Lego Friends přináší v malém balení velkou porci zábavy a představují tak skvělé dárky pro děti ve věku od 6 let. Jsou dostatečně kompaktní, takže se pohodlně vejdou do batohu a je možné vzít si je s sebou ke kamarádům. Modely jsou sestavitelné, takže se zároveň jedná o skvělou vstupenku do světa Lego stavění. Přenosné boxíky dětem umožňují užívat si kouzelné chvíle s Lego Friends i na cestách. 

  • Měří něco málo přes 7 cm na výšku, 7 cm na šířku a 5 cm do hloubky. Kromě hraní může díky stylovému provedení posloužit i jako originální dekorace do dětského pokojíčku.
  • Počet kostek: 64

Tato kvalitní Lego sada bude dětem přinášet radost řadu let. Kostky z této kreativní Lego sady splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 21 x 5 x 16 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 64
Věk: Od 6 let
Načítám