LEGO Duplo Town 10948 - Garáž a myčka aut

Hledáte vhodnou vzdělávací hračku s autíčky pro nejmenší děti? Pak nehledejte více, protože stavebnice Lego Duplo Garáž a myčka aut zaručeně potěší všechny automobilové nadšence.

 
EAN: 5702016911329
Kód 1: 2210948
Kód 2: 10948LEG
87,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Hledáte vhodnou vzdělávací hračku s autíčky pro nejmenší děti? Pak nehledejte více, protože stavebnice Lego Duplo Garáž a myčka aut zaručeně potěší všechny automobilové nadšence. Tato všestranná sada obsahuje automyčku, nabíjecí stanici, rampu, parkovací místa, 2 autíčka (z nichž jedno nabízí mechanický pohon s technologií Push&Go) a obytnou dodávku, do které se vejdou 3 figurky. Děti se mohou dále těšit na řadu doplňků a postav – 2 řidiče, babičku, dítě a pejska – se kterými prožijí řadu motoristických dobrodružství. Při hraní si zároveň osvojí důležité dovednosti, které se jim budou hodit do života. Originální rozsáhlá stavebnice plná zábavných prvků a neomezených herních možností. Obsahuje model automyčky s rampou, dobíjecí stanicí a zvedací závorou. V sadě najdete celkem 3 vozidla: klasické autíčko, vůz s pohonem Push&Go a obytnou dodávku. Sada byla navržena tak, aby u dětí v předškolním věku rozvíjela představivost a jemnou motoriku.

Hračky Lego Duplo dětem nabízí neomezenou zábavu, možnost sebevyjádření a učení hrou. Díky stavebnicím Duplo mohou být rodiče u významných vývojových milníků svých dětí, které prožijí, zatímco si budou vychutnávat dlouhé hodiny hraní a stavění. Stavebnici lze přestavovat nebo kombinovat s dalšími modely z řady Lego Duplo. Součástí návodu na stavění je také zábavný obrázkový příběh. Všechny stavebnice Lego Duplo vedou děti k nápaditému hraní a podporují jejich vývoj. 

  • Model měří něco málo přes 31 cm na výšku, 79 cm na šířku a 20 cm do hloubky. Navíc jej můžete neustále přestavovat nebo kombinovat s dalšími hračkami Lego Duplo.

  • Počet kostek: 112

Stavebnice Lego Duplo splňují nejvyšší oborové standardy kvality. Kostky a dílkyLego Duplo splňují přísné normy týkající se dětské bezpečnosti.

Rozměry kusového balení: 48 x 12 x 58 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 112
Věk: Od 2 let
Načítám