LEGO Duplo Town 10947- Závodní auta

Závodní auta z řady Lego Duplo Město je pestrá stavebnice, která malým řidičům zaručí spoustu vzrušující zábavy a podpoří rozvoj jejich dovedností.

 
EAN: 5702016911312
Kód 1: 2210947
Kód 2: 10947LEG
40,19 € cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Závodní auta z řady Lego Duplo Město je pestrá stavebnice, která malým řidičům zaručí spoustu vzrušující zábavy a podpoří rozvoj jejich dovedností. S těmito pestrobarevnými auty si děti užijí napínavou zábavu, která podnítí jejich vývoj. 2 auta, která stačí postrčit a samy pojedou, a úžasné doplňky slibují bezpočet vzrušujících příběhů na motivy závodů. Umyjte auta, nabijte je, umístěte kužely, zamávejte vlaječkou na startu a šlápněte na to! Jakmile bude po všem, přestavějte stavebnici na stupně vítězů, kde bude řidičům předána trofej. Ideální sada k hraní společně s rodiči, sourozenci nebo kamarády, která podpoří rozvoj sociálních a emočních dovedností předškoláků a procvičí jejich kreativitu a jemné motorické dovednosti. Obsahuje 2 Duplo figurky závodníků s helmami a 2 auta, která stačí potlačit, aby se rozjely. Nápadité hraní na závodníky v dětech rozvíjí kreativitu a cvičí jejich jemnou motoriku. Zábavný způsob, jak s dětmi od 2 let společně prožívat důležité okamžiky jejich vývoje. Přestavujte sadu k obrazu svému a kombinujte ji s ostatními modely z řady Lego Duplo. Součástí návodu na stavění je také zábavný obrázkový příběh.  Auta mají mechanickou nápravu a stačí je potlačit, aby se rozjely – nejsou zapotřebí žádné baterie!

Hračky Lego Duplo dětem nabízí neomezenou zábavu, možnost sebevyjadřování a učení hrou. Díky stavebnicím Duplo mohou být rodiče u významných vývojových milníků svých dětí, které prožijí, zatímco si budou vychutnávat dlouhé hodiny hraní. Pestrobarevná závodní stavebnice zajistí kreativní zábavu a rozvoj dovedností.

  • Model měří přes 19 cm na výšku, 50 cm na šířku a 25 cm do hloubky a můžete jej neustále přestavovat k obrazu svému nebo kombinovat s ostatními hračkami Lego Duplo.

  • Počet kostek: 44

Všechny stavebnice Lego Duplo vedou děti k nápaditému hraní a podporují jejich vývoj.

Stavebnice Lego Duplo splňují nejvyšší oborové standardy kvality. Kostky a dílky Lego Duplo splňují přísné normy týkající se bezpečnosti dětí.

Rozměry kusového balení: 28 x 8 x 54 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 44
Věk: Od 2 let
Načítám