LEGO Duplo Town 10945 - Popelářský vůz a recyklování

Popelářský vůz z řady Lego Duplo Město je pestrobarevná a všestranná stavebnice plná funkcí, které dětem pomůže rozvíjet dovednosti prostřednictvím hraní.

 
EAN: 5702016911046
Kód 1: 2210945
Kód 2: 10945LEG
15,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Popelářský vůz z řady Lego Duplo Město je pestrobarevná a všestranná stavebnice plná funkcí, které dětem pomůže rozvíjet dovednosti prostřednictvím hraní. Všestranná stavebnice na motivy popelářů, která zábavnými aktivitami podněcuje hravé učení. Ve stavebnici naleznete dvě Duplo figurky, popelářský vůz, tři pytle, tři popelnice a smeták. Zatímco budou děti třídit odpadky, naučí se poznávat barvy a procvičí svou jemnou motoriku.

Skvělý způsob, jak s dětmi od 2 let společně prožívat vývojové milníky. Stavebnici lze snadno nakombinovat s ostatními hračkami Lego Duplo. Součástí návodu na stavění je také zábavný obrázkový příběh. Všechny stavebnice Lego Duplo vedou děti k nápaditému hraní a podporují jejich vývoj.

  • Model měří přes 11 cm na výšku, 15 cm na šířku a 7 cm do hloubky a můžete jej neustále přestavovat k obrazu svému nebo kombinovat s ostatními hračkami Lego Duplo

  • Počet kostek: 19

Sady od Lego Duplo splňují vysoké oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo splňují přísné normy vztahující se k bezpečnosti dětí.

Rozměry kusového balení: 26 x 10 x 28 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 19
Věk: Od 2 let
Načítám