LEGO Duplo Jurassic World 10939 - T-Rex a Triceratops na útěku

Stavebnice T-rex a triceratops na útěku od Lego Duplo Jurský svět je plná zábavných doplňků a přenese vás do akčního světa filmového trháku Jurský svět – malí milovníci dinosaurů budou nadšením bez sebe.

 
EAN: 5702016911091
Kód 1: 2210939
Kód 2: 10939LEG
675 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Stavebnice T-rex a triceratops na útěku od Lego Duplo Jurský svět je plná zábavných doplňků a přenese vás do akčního světa filmového trháku Jurský svět – malí milovníci dinosaurů budou nadšením bez sebe. T-rex prorazil ikonickou bránu Jurského světa a předškoláci musí pomoct Owenovi zachránit malého triceratopse a odvézt ho do bezpečí na hrdinově motorce. Od otevírací brány parku a otevírací tlamy T-rexe až po elektrický plot či parádní motorku s místem pro Owena a mládě triceratopse – tato stavebnice je plná vzrušujících a zábavných funkcí a doplňků, které podnítí představivost dětí a podpoří rozvoj jejich kreativity a stavitelských dovedností. 

Hračky Lego Duplo dětem nabízí neomezenou zábavu, možnosti sebevyjadřování a učení hrou. Díky tomu poskytují rodičům příležitost prožívat významné vývojové okamžiky společně s jejich dětmi. Zábavná stavebnice plná dinosaurů od Lego Duplo Jurský svět, která podporuje vývoj. Ve stavebnici najdete figurky T-rexe s otevírací tlamou, mládě triceratopse a figurku cvičitele dinosaurů, Owena Gradyho, s motorkou.

Rozvíjejte dovednosti předškoláků s dinosaurem na útěku a při záchranné misi. Kreativní stavění, hraní příběhů s dinosaury a vzrušující akce pro děti od 2 let.

  • Model měří přes 18 cm na výšku, 48 cm na šířku a 13 cm do hloubky

  • Počet kostek: 36

Jednoduchý tištěný návod zajistí zábavný stavitelský zážitek. Všechny stavebnice Lego Duplo vedou děti k nápaditému hraní a zábavně podporují jejich vývoj. Stavebnice Lego Duplo splňují nejvyšší oborové standardy kvality. Kostky a dílky Lego Duplo splňují přísné normy týkající se bezpečnosti dětí.

Rozměry kusobvého balení: 26 x 10 x 28 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 36
Věk: Od 2 let
Načítám