LEGO Duplo Disney 10942 - Domek a kavárna Minnie

Pokud hledáte domeček pro panenky na motivy magického světa studia Disney, stavebnice Domek a kavárna Minnie z řady Lego Duplo Disney vám poskytne bezpočet možností k nápaditému hraní příběhů.
 
EAN: 5702016911244
Kód 1: 2210942
Kód 2: 10942LEG
1 129 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Pokud hledáte domeček pro panenky na motivy magického světa studia Disney, stavebnice Domek a kavárna Minnie z řady Lego Duplo Disney vám poskytne bezpočet možností k nápaditému hraní příběhů. Děti, které milují Myšku Minnie a Daisy, se s touto kreativní stavebnicí domku a kavárny ponoří do kouzelného světa studia Disney. Čeká je spousta parádních prvků a úžasných doplňků, které inspirují nápadité příběhy a nabídnou spoustu příležitostí k učení hrou. Ať už si malí stavitelé budou dávat čaj a vafle, pustí se do zahradničení, nebo naplánují přespání u jedné z kamarádek, s Minnie a Daisy zábava nikdy neskončí. Spousta doplňků – včetně dortíků, vaflí, čajové konvice, konve, smetáku, chleba a kuchyňského mixéru – poskytne inspiraci pro zábavné příběhy,v nichž se například přátelé sejdou na snídani nebo půjdou zalévat květiny.

Všechny stavebnice z řady Lego Duplo Disney byly odborně navrženy tak, aby s pomocí nápaditých prvků a ikonických postav umožnily rodičům a dětem společně sdílet nekonečné herní a stavitelské zážitky a vzácné vývojové milníky. Model domečku pro panenky plný doplňků pro všechny předškoláky, kteří milují pohádky od Disneyho. Nechybí zábavný domek s kavárnou a figurky Myšky Minnie a Daisy. Otevřené hraní rolí a příběhů rozvíjí sociální, emoční a motorické dovednosti dětí. Zábavná kombinace kreativního stavění a hraní v kouzelném disneyovském světě pro děti od 2 let. Všestrannou stavebnici lze neustále přestavovat pro nekonečné herní možnosti. Pestrá škála doplňků inspiruje k přehrávání zábavných příběhů v domku a kavárně. Jednoduchý tištěný návod zajistí zábavný stavitelský zážitek. Všechny stavebnice Lego Duplo Disney podporují děti v rozvoji klíčových dovedností.

  • Tuto stavebnici, která měří přes 22 cm na výšku, 38 cm na šířku a 22 cm do hloubky, lze neustále přestavovat pro nekonečné herní možnosti.

  • Počet kostek: 91

Sady od Lego Duplo splňují vysoké oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo vyhovují těm nejpřísnějším bezpečnostním standardům na světě.

Rozměry kusového balení: 38 x 9 x 35 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Mickey Mouse a Minnie, Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 91
Věk: Od 2 let
Načítám