LEGO DOTS 41938 - Kreativní designerský box

Úžasný kreativní designerský box od Lego Dots je dokonalou sadou pro všechny děti, které milují tvoření. Pomůže jim procvičit tvůrčí a designérské dovednosti a vybudovat sebedůvěru s pomocí pestré škály zdobítek.

 
EAN: 5702016915860
Kód 1: 2241938
Kód 2: 41938LEG
875 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Úžasný kreativní designerský box od Lego Dots je dokonalou sadou pro všechny děti, které milují tvoření. Pomůže jim procvičit tvůrčí a designérské dovednosti a vybudovat sebedůvěru s pomocí pestré škály zdobítek. Ve stavebnici nechybí brožurka plná kreativní inspirace, spoustu návodů na stavění doplňků do pokoje ale naleznete také online na stránce Lego.com/buil­dinginstructi­ons. V brožurce je navíc návod k sestavení 5 přizpůsobitelných DOTS modelů – organizéru na stůl, dvoupatrového šuplíku, závěsné tabule, rámečku na fotky a malé přihrádky. Děti také mohou psát vzkazy a zdobit své výtvory s pomocí barevných zdobítek a dílků s písmenky nebo dají své kreativitě ještě více prostoru s pomocí sad DOTS doplňky – 5. série (41932LEG) a Záplava DOTS dílků (41935LEG) - prodáváno samostatně. 

Designérský box dětem umožní vytvářet si vlastní doplňky s pomocí přiložených nápadů, tipů a triků. Díky tomu mohou všem ukázat své jedinečné designy a sdílet je s kamarády. Podpořte kreativní vášeň svého dítěte s touto úžasnou tvůrčí sadou. Procvičte designérské dovednosti s pomocí zdobítek a užitečných modelů. Nechte se inspirovat přiloženou brožurkou a vytvářejte odvážné vzory. Udělejte radost dítěti, které si zaslouží odměnu, tímto parádním dárečkem. Praktické výtvory, které ladí s každou náladou či výzdobou pokoje. Potěšte tvořivé duše setem, který podpoří důvěru ve vlastní kreativní dovednosti.

  • Počet kostek: 779

Již od roku 1958 splňují Lego dílky náročné standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly bezproblémové spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 779
Věk: Od 7 let
Načítám