LEGO DOTS 41935 - Záplava DOTS dílků

Dejte svému dítěti prostor projevit svou kreativní vášeň se záplavou dílků Lego DOTS, která přináší přes 1000 zdobítek. Najdete v ní hromadu skvělých barev a tvarů, včetně 1, 1 a celých koleček a hranatých zdobítek v barvách duhy – děti tak budou mít neomezené možnosti tvoření.
EAN: 5702016915839
Kód 1: 41935LEG
Kód 2: 2241935
435 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 7ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Dejte svému dítěti prostor projevit svou kreativní vášeň se záplavou dílků Lego DOTS, která přináší přes 1000 zdobítek. Najdete v ní hromadu skvělých barev a tvarů, včetně 1, 1 a celých koleček a hranatých zdobítek v barvách duhy – děti tak budou mít neomezené možnosti tvoření. Pestrý výběr zdobítek DOTS zaručí dlouhé hodiny kreativní zábavy! Tato obrovská sada dává dětem příležitost tvořit designy, jaké jen budou chtít. Najdou v ní pestrý výběr zdobítek a spoustu nápadů na upravování doplňků Lego DOTS a dalších Lego sad (prodávány samostatně). Předlohy vzorů dětem pomohou získat důvěru v jejich tvůrčí schopnosti a nastartují jejich představivost. 

Děti mohou také své jedinečné designy kombinovat nebo sladit s barevnými vzory kamarádů. Tato sada bude skvělým obohacením skupinového tvůrčího projektu a také parádně poslouží jako dárek pro mladé kreativce, kteří si chtějí ozdobit svůj Lego set či doplněk. Podpořte kreativní vášeň svého dítěte s touto obrovskou krabicí zdobítek. Děti si vyzkouší navrhování designů s více než 1000 zdobítky v celé paletě barev. Zdobítka k vytváření jedinečných designů v kombinaci s dalšími DOTS sadami nebo Lego modely. Ozvláštněte skupinový tvůrčí projekt nebo darujte skvělý dárek kreativnímu dítěti. Potěšte kreativní duše sadou doplňků, které podpoří důvěru ve vlastní tvořivost.

  • Počet kostek: 1040

Sady Lego DOTS dávají dětem jedinečný prostor pro sebevyjádření. Lego dílky splňují ty nejpřísnější standardy kvality, takže je na ně vždy spoleh. Lego dílky splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 14 x 5 x 26 cm

 
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1040
Věk: Od 6 let
Načítám