LEGO Classic 11015 - Cesta kolem světa

Stavebnice Cesta kolem světa od Lego Classic obsahuje 15 modelů zvířat a věcí z míst po celé zeměkouli.
EAN: 5702016914146
Kód 1: 2211015
Kód 2: 11015LEG
41,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Cesta kolem světa od Lego Classic obsahuje 15 modelů zvířat a věcí z míst po celé zeměkouli. Děti potěší i barevná nástěnná mapa vyobrazující původ každého z výtvorů. A díky ohromnému množství nejrůznějších Lego dílků a řadě kostek navíc dostane dětská představivost prostor se skutečně vyřádit. 

Co najdete v krabici? Vše, co mohou děti potřebovat k sestavení nejrůznějších modelů. Čeká na ně orel, kaktus, papoušek, krokodýlek, kosatka, lev, palma, žirafa, autobus, samice klokana s mládětem, medvěd, asijský domek, tučňák s kuřetem a rybou, plachetnice a letadlo. Ke každému modelu je k dispozici podrobný avšak jednoduchý návod na stavění, takže radost ze sestavení vlastních Lego hraček si budou moci vychutnat i stavitelé, pro které jsou Lego kostky novinkou.

Stavebnice z řady Lego Classic přinášejí nápady a inspiraci prostřednictvím strhujících modelů, které podněcují k otevřenému hraní, při kterém děti rozvíjejí svou kreativitu a jemnou motoriku. 15 originálních modelů oblíbených zvířat a předmětů z celého světa. Na děti čekají například lev a palma z Afriky nebo samice klokana s mládětem z Austrálie. Stavebnice obsahuje plakát vyobrazující zeměpisný původ jednotlivých modelů. Pro ještě více tvůrčích možností můžete stavebnici spojit s dalšími Lego sadami.

Snadné a srozumitelné – samostatné sáčky s dílky vždy ke 3 – 4 modelům. Stavebnice obsahuje jednoduché návody na stavění, se kterými si poradí i stavitelé začátečníci. Děti při hraní rozvíjejí kreativní myšlení a schopnost řešit problémy.

  • Počet kostek: 950

 Stavebnice Lego Classic vyrábíme v souladu s přísnými standardy kvality. Všechny Lego stavebnice jsou testovány s ohledem na maximální bezpečnost.

Rozměry kusového balení: 26 x 9 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 950
Věk: Od 4 let
Načítám