LEGO City 60301 - Záchranářský teréňák do divočiny

Díky stavebnici Záchranářský teréňák do divočiny od Lego City se děti mohou stát hrdiny všedního dne. Nechybí tým záchranářů zvířat, včetně hrdinky ze seriálu Lego City Dobrodružství Jessicy Sharpe, a k tomu navíc figurky lva, lvíčete a hada s vejcem
EAN: 5702016911923
Kód 1: 2260301
Kód 2: 60301LEG
999 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Díky stavebnici Záchranářský teréňák do divočiny od Lego City se děti mohou stát hrdiny všedního dne. Nechybí tým záchranářů zvířat, včetně hrdinky ze seriálu Lego City Dobrodružství Jessicy Sharpe, a k tomu navíc figurky lva, lvíčete a hada s vejcem. A když se k tomu všemu přidá ještě prostředí řeky, model vodního skútru a teréňák 4x4, nestojí vzrušujícím záchranářským dobrodružstvím v divočině již nic v cestě. Součástí je model teréňáku 4×4 a 3 minifigurky, a k tomu navíc figurky lva, lvíčete a hada. Děti si užijí zábavu na záchranářských misích s Jessicou Sharpe z Lego City TV. Jedná se o skvělý narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro děti ve věku 4 a více let. Lego doplňky zahrnují hadí vejce, hák na hady, vysílačku a spoustu dalších prvků.

Stavebnice Lego 4+ přinášejí dětem, rodinám a kamarádům dlouhé hodiny zábavy. Součástí každé sady je jednoduchý návod na stavění a začátečnická kostka, která pomůže malým stavitelům začít. Ve všech těchto stavebnicích najdete také pokyny Instructions PLUS, které jsou k dispozici v aplikaci s Lego návody na stavění. Díky těmto interaktivním pokynům s nástroji pro přibližování a otáčení bude stavění hračka. Stavebnice Lego City z prostředí divočiny děti přenesou do akčního světa dobře známých zvířat, realistických prostředí, parádních vozidel a inspirativních postav, které podněcují k tvořivému hraní inspirovanému skutečným životem. Lego sada z prostředí divočiny pro děti od 4 let s kultovními zvířaty a postavou z Lego City.

  • Měří přes 6 cm na výšku, 14 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet kostek: 157

Obsahuje tištěný návod na stavění a digitální pokyny dostupné online. Uveďte děti do světa plného akce se stavebnicemi Lego City z prostředí divočiny.

Dílky Lego City splňují ty nejvyšší oborové standardy kvality. Všechny Lego kostky jsou testovány s ohledem na maximální bezpečnost.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38 cm

 
Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 157
Věk: Od 4 let
Načítám