LEGO City 60300 - Záchranářská čtyřkolka do divočiny

Zasvěťte začínající průzkumníky do tajů přírody se stavebnicí Záchranářská čtyřkolka do divočiny od Lego City, která zaujme parádním modelem čtyřkolky do každého terénu s funkčním řízením pomocí naklánění, uchopovačem a dronem.
EAN: 5702016911916
Kód 1: 2260300
Kód 2: 60300LEG
219 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zasvěťte začínající průzkumníky do tajů přírody se stavebnicí Záchranářská čtyřkolka do divočiny od Lego City, která zaujme parádním modelem čtyřkolky do každého terénu s funkčním řízením pomocí naklánění, uchopovačem a dronem. Sada je situovaná do prostředí savany. Když se k tomu všemu přidá ještě průzkumník, opice a černý škorpion, nestojí záchranářským dobrodružstvím se zvířátky již nic v cestě. Stavebnice z divočiny pro začínající průzkumníky – součástí jsou dobře známá zvířata. Nechybí model čtyřkolky, minifigurka průzkumníka, 2 figurky opic a figurka škorpiona. Děti mohou čtyřkolku řídit nakláněním doleva nebo doprava.

Součástí této stavebnice je srozumitelný návod a pokyny Instructions PLUS v rámci bezplatné aplikace s Lego návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S těmito interaktivními pokyny, které obsahují nástroje přibližování a otáčení, se malí stavitelé co nevidět stanou opravdovými mistry! Stavebnice Lego City z prostředí divočiny děti přenesou do akčního světa dobře známých zvířat, realistických prostředí, parádních vozidel a inspirativních postav, které podněcují ke kreativnímu hraní inspirovanému skutečným životem.

  • Čtyřkolka měří přes 4 cm na výšku, 7 cm na délku a 5 cm na šířku

  • Počet kostek: 74

Tato sada se obejde bez baterií – pohání ji pouze dětská představivost. Chybět nesmí srozumitelný návod na stavění a digitální pokyny dostupné online. Uveďte děti do světa plného akce se stavebnicemi Lego  City z prostředí divočiny.

Dílky Lego City splňují ty nejvyšší oborové standardy kvality. Stavebnice řady Lego City splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 15 x 5 x 16 cm


Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 74
Věk: Od 5 let
Načítám