LEGO Architecture 21056 - Taj Mahal

Ať už patříte mezi šťastlivce, kteří Tádž Mahal navštívili, a chcete si svou cestu připomenout, sníte o tom, že jej jednou spatříte, nebo jen milujete elegantní stavby, s touto Lego Architecture stavebnicí z naší exkluzivní kolekce pamětihodností.
EAN: 5702016914139
Kód 1: 2221056
Kód 2: 21056LEG
103,46 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Ať už patříte mezi šťastlivce, kteří Tádž Mahal navštívili, a chcete si svou cestu připomenout, sníte o tom, že jej jednou spatříte, nebo jen milujete elegantní stavby, s touto Lego Architecture stavebnicí z naší exkluzivní kolekce pamětihodností rozhodně nešlápnete vedle Tato inspirativní tvůrčí výzva vám umožní postavit si z Lego kostek symbol neutuchající lásky a jeden z nejznámějších architektonických divů. Nechte se uchvátit autentickými detaily – nechybí krypta s hrobkami Mumtáz a Šáhdžahána, centrální komnata se 2 kenotafy, monumentální ívány, hlavní dóm, 4 čhátrí a 4 štíhlé minarety. LEGO kostka s nápisem „Taj Mahal“ repliku skvěle doplní. Tento model zaručeně upoutá pozornost, ať už jej vystavíte kdekoli. Vysoce propracovaná replika Tádž Mahalu od Lego Architecture vhodná k vystavení. Vytvořte autentické detaily, jako jsou krypta, kenotafy, čhátrí a minarety. Centrální komnatu lze vyjmout, abyste získali přístup do krypty, která se ukrývá pod ní.

Stavebnice je součástí kolekce prémiových Lego modelů pro dospělé a je perfektní volbou, pokud si chcete udělat radost! Skvěle také poslouží jako inspirativní dárek pro Lego fanoušky a všechny milovníky Tádž Mahalu, Indie, cestování a architektury.

  • Sestavitelný architektonický model měří 20 cm na výšku, 23 cm na šířku a 23 cm do hloubky. Jedná se o působivý kousek na vystavení doma nebo v kanceláři.

  • Počet kostek: 2022

Podrobný návod pomůže i Lego začátečníkům pustit se směle do stavění. Součástí kolekce Lego stavebnic pro dospělé, kteří mají rádi tvůrčí, kreativní projekty.

Vysoce kvalitní Lego kostky umožňují spolehlivé spojení a pevně drží. Lego kostky a dílky splňují nejvyšší normy z hlediska bezpečnosti.

Rozměry kusového balení: 26 x 12 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 2022
Věk: Od 18 let
Načítám