LEGO Disney 10774 - Mickey & Friends: Myšák Mickey a Myška Minnie jako kosmonauti

Nakopněte dětskou představivost pomocí stavebnice Myšák Mickey a Myška Minnie jako kosmonauti z edice Mickey a přátelé od Lego Disney.
EAN: 5702016913149
Kód 1: 2210774
Kód 2: 10774LEG
16,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nakopněte dětskou představivost pomocí stavebnice Myšák Mickey a Myška Minnie jako kosmonauti z edice Mickey a přátelé od Lego Disney. Sada obsahuje otevírací model rakety a vesmírné stanice, díky kterým se mohou děti ve věku od 4 let vydat společně s Myšákem Mickeym a Myškou Minnie na vzrušující dobrodružství. Ideální volba pro budování stavitelských dovedností. Modely rakety ivesmírné stanice obsahují začátečnické kostky pro snadné sestavení, takže zbude více času na hraní. Děti se mohou těšit i na 2 minifigurky a exkluzivní dílek s Mickeyho siluetou! Tato stavebnice od Lego Disney překypuje zábavnými detaily a doplňky. Najdete zde otevírací dílek vesmírné horniny, která ukrývá mimozemšťana, nebo fotoaparát a stožár s vlaječkou, které ještě více rozšíří herní možnosti.

  • Raketa měří přes 14 cm na výšku a 7 cm na délku a představuje ideální volbu pro neomezenéhraní. Model je zároveň plně kompatibilní s ostatními LEGO® kostkami, takže je možné jej s rostoucím stavitelským sebevědomím dále rozšiřovat a upravovat.

  • Počet kostek: 88

Tato Lego sada z edice 4+ nabízí řadu zábavných a vývojových aktivit a prvků, díky kterým si děti užijí skvělý herní zážitek. Nechybí začátečnické kostky pro snadný začátek. Každý ze sáčků navíc obsahuje dílky k samostatnému modelu, takže děti se mohou pustit do hraní bez zbytečného čekání! Ideální volba pro budování stavitelských dovedností. Modely rakety ivesmírné stanice obsahují začátečnické kostky pro snadné sestavení, takže zbude více času na hraní. Děti se mohou těšit i na 2 minifigurky a exkluzivní dílek s Mickeyho siluetou! Tato stavebnice od Lego Disney překypuje zábavnými detaily a doplňky. Najdete zde otevírací dílek vesmírné horniny, která ukrývá mimozemšťana, nebo fotoaparát a stožár s vlaječkou, které ještě více rozšíří herní možnosti.

Stavebnice 4+ představují perfektní způsob, jak si mohou děti a dospělí užívat stavění společně. Sada obsahuje jednoduchý obrázkový návod, takže si s ním poradí i děti, které ještě neumí číst. K dispozici jsou také digitální pokyny Instructions PLUS, které najdete v bezplatné aplikaci s Lego návody. V aplikaci děti uvidí, jak jsou v procesu stavění daleko, a vždycky mohou pokračovat tam, kde skončily. Zábavná stavebnice pro děti od 4 let, která je formou nápaditého hraní naučí stavět. Strhující vesmírná sada se začátečnickou kostkou a skvělými postavičkami. Nápaditá hračka se spoustou doplňků, které dětem přinesou hodiny kreativního hraní. Překvapte své ratolesti perfektním dárkem, který je nejen zabaví, ale taky něco naučí.

Model lze kombinovat se všemi Lego kostkami, což dětem otevírá svět neomezené kreativity.  Stáhněte si interaktivní návod Instructions PLUS, se kterým bude stavění ještě zábavnější. Darujte malým stavitelům a stavitelkám vstupenku do vzrušujícího světa Lego stavění.

Lego dílky splňují přísné oborové standardy kvality. Můžete si tedy být jisti, že kostky jsou vhodné pro malé dětské ručky i opakované stavění – to vše už od roku 1958. Lego kostky a dílky testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují striktním bezpečnostním normám.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Mickey Mouse a Minnie
Počet dílků stavebnice: 88
Věk: Od 4 let
Načítám