LEGO Marvel Spiderman 76187 - Venom

Zapojte své stavitelské dovednosti a zvěčněte jedinečné rysy kultovního marvelovského superpadoucha s ostrými zuby se stavebnicí Venom od Lego Marvel Spider-Man. Propracovaná replika, kterou si po sestavení můžete hrdě vystavit.
EAN: 5702016913088
Kód 1: 2276187
Kód 2: 76187LEG
1 525 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zapojte své stavitelské dovednosti a zvěčněte jedinečné rysy kultovního marvelovského superpadoucha s ostrými zuby se stavebnicí Venom od Lego Marvel Spider-Man. Propracovaná replika, kterou si po sestavení můžete hrdě vystavit. Fanoušci filmů s Venomem a Spider-Manem si vychutnají parádní stavitelský zážitek při vytváření autentických rysů zlého mimozemského symbionta. Obří čelist plná zubů připomínajících dýky, dlouhý, kroutící se jazyk a nízké, černé obočí společně dotvářejí nezaměnitelný výstavní kus. Díky stylovému štítku připevněnému k robustnímu podstavci se pozoruhodný model bude vyjímat ještě lépe vedle ostatních Lego výtvorů na motivy komiksových příběhů.

Unikněte z hektické reality a objevte znovu radost z kreativního stavění s Lego stavebnicemi pro dospělé. Lego sady pro dospělé přinášejí zábavné stavění a vypadají úchvatně na výstavce – ideální dárek k narozeninám, Vánocům či jiné příležitosti pro všechny milovníky modelářství a komiksů. Postavte a vystavte si jednu z nejobávanějších postav v marvelovském vesmíru se stavebnicí Venom od  Lego Marvel Spider-Man – fascinující výstavní model byl vytvořen hlavně pro dospělé. Kultovní mimozemšťan s děsivě ostrými zuby a dlouhým, kroutícím se jazykem stojí na robustním podstavci se stylovým štítkem. Tento sběratelský model na motivy filmů od Marvelu bude zdrojem radosti a spokojenosti ještě dlouho poté, co si jej postavíte. Pokud patříte mezi dospělé fanoušky studia Marvel nebo nadšené modeláře, pak je pro vás tato sestavitelná, výstavní replika filmové postavy ideálním projektem! 

  • Nepřehlédnutelný model, který měří přes 19 cm na výšku, 9 cm na šířku a 19 cm do hloubky, na sebe nepochybně strhne pozornost, ať už si ho vystavíte doma, nebo na pracovišti.

  • Počet kostek: 565

Sběratelský výstavní model Venoma nabízí možnost úniku před stresem – a na konci se můžete těšit na fascinující model tvořený 565 Lego kostkami! Díky kvalitním tištěným pokynům se do tohoto fascinujícího stavitelského projektu můžete pustit bez zbytečných průtahů. Řada výstavních Lego stavebnic pro dospělé má za cíl nabídnout příjemný stavitelský zážitek, který pohltí každého modelářského nadšence. 

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Spiderman
Počet dílků stavebnice: 565
Věk: Od 18 let
Načítám