LEGO DC 76182 - Batmanova maska

Ponořte se do náročného, ale hodnotného stavitelského zážitku a přeneste se ve své fantazii do města GOTHAM CITY s působivou stavebnicí Lego DC Batman: Batmanova maska.
EAN: 5702016912999
Kód 1: 2276182
Kód 2: 76182LEG
1 395 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Ponořte se do náročného, ale hodnotného stavitelského zážitku a přeneste se ve své fantazii do města GOTHAM CITY s působivou stavebnicí Lego DC Batman: Batmanova maska. Kultovní Batmanova helma vhodná i na výstavku Lego model nezaměnitelné kápě, kterou nosí maskovaný bojovník, na sebe nepochybně strhne pozornost a získá si obdiv, ať už si ji vystavíte kdekoli. Pozoruhodný model s průsvitnými kostkami znázorňujícími tvář a stylovým informačním štítkem připevněným k robustnímu podstavci bude zdrojem naplnění dlouho poté, co budete s prací hotovi.

Unikněte na chvíli z hektické reality a objevte znovu radost z kreativního stavění s Lego stavebnicemi pro dospělé. Lego sady pro dospělé přinášejí zábavné stavění a vypadají úchvatně na výstavce – ideální dárek k narozeninám, Vánocům či jiné příležitosti pro všechny milovníky modelářství a komiksů. Stavebnice Lego DC Batman: Batmanova maska vystihuje nezaměnitelný Batmanův styl prostřednictvím úchvatného výstavního modelu určeného dospělým. Proměňte 410 Lego kostek v ohromný výstavní model. Autentický Lego model kultovní Batmanovy helmy obsahuje průsvitné dílky znázorňující tvář a stylový informační štítek připevněný k robustnímu podstavci. Výstavní kousek je ideální pro všechny nadšené modeláře nebo dospělé fanoušky maskovaného bojovníka. Jedná se o skvělý narozeninový nebo vánoční dárek. Výborně poslouží také jako překvapení pro každou příležitost. Díky kvalitním, srozumitelným pokynům se můžete do tohoto fascinujícího stavitelského projektu pustit hned poté, co otevřete krabici. 

Řada výstavních Lego stavebnic pro dospělé má za cíl nabídnout příjemný stavitelský zážitek, který pohltí každého modelářského nadšence.

  • Tento úchvatný model, který měří přes 22 cm na výšku, 10 cm na šířku a 12 cm do hloubky, se jistě stane středobodem každé konverzace, ať už si ho vystavíte doma, nebo na pracovišti.

  • Počet kostek: 410

Sběratelský model Batmanovy masky od Lego DC Batman nabízí tvořivý stavitelský zážitek, který vás zbaví stresu. 

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice přísné oborové standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman
Počet dílků stavebnice: 410
Věk: Od 18 let
Načítám