LEGO DC 76180 - Batman vs. Joker: Honička v Batmobilu

Všestranná stavebnice Batman vs. Joker: Honička v Batmobilu od Lego DC Batman obsahuje legendární postavy a úžasná vozidla. Je navržená přímo pro děti od 4 let, inspiruje ke společné zábavě a podporuje děti v jejich vývoji.
EAN: 5702016912975
Kód 1: 2276180
Kód 2: 76180LEG
675 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Všestranná stavebnice Batman vs. Joker: Honička v Batmobilu od Lego DC Batman obsahuje legendární postavy a úžasná vozidla. Je navržená přímo pro děti od 4 let, inspiruje ke společné zábavě a podporuje děti v jejich vývoji.Parádní začátek pro malé superhrdiny. Tato Lego sada pro děti od 4 let přináší malým superhrdinům kreativní stavění a zábavu bez konce. Speciální začátečnický podvozek dětem pomůže postavit Batmobil bez pomoci dospělých. Nechybí ani jednoduchý návod, který jim ukáževšechny způsoby, jak mohou model využít. Pro ještě zábavnější stavění obsahuje aplikace s Lego návody digitální pokyny Instructions PLUS, které dětem umožňují přibližovat si, otáčet a vizualizovat modely přímo během stavění. Lego stavebnice pro děti od 4 let udělají radost dětem i zbytku rodiny. Dospělí mají možnost předat potomkům své stavitelské dovednosti a sdílet tak se začínajícími staviteli významné vývojové milníky. 

Tato parádní stavebnice se superhrdiny Batman vs. Joker: Honička v Batmobilu od Lego DC Batman má za cíl podpořit rozvoj představivosti, zručnosti a stavitelského sebevědomí dětí od 4 let. Obsahuje minifigurky Batmana, Batgirl a Jokera, sestavitelný model Batmobilu, bláznivý vůz Hot Rod, bankovní trezor a hromadu autentických doplňků. Zatímco se Joker snaží ve svém voze Hot Rod ukrást bankovní trezor plný peněz, děti pomohou Batmanovi a Batgirl střílet ze zbraní Batmobilu, odpálit Batarang a zastavit zloděje pomocí vystřelovacího háku. Tato Lego sada pro děti od 4 let obsahuje speciální začátečnickou kostku a jednoduchý návod, takže se malé děti naučí stavět a postupně získají stavitelské sebevědomí. 

  • Batmobil měří přes 6 cm na výšku, 20 cm na délku a 7 cm na šířku. To je ideální velikost na to, aby si s ním i malé ručky dokázaly přehrát epická dobrodružství.

  • Počet kostek: 136

Samozřejmostí je jednoduchý návod na stavění. Kostky jsou rozděleny do jednotlivých sáčků podle herních dílků a postav, takže děti mohou stavět krok za krokem. Pro ještě zábavnější stavění obsahuje aplikace s Lego návody digitální pokyny Instructions PLUS, které dětem umožňují přibližovat si, otáčet a vizualizovat modely přímo během stavění. Lego stavebnice s označením 4+ děti uvedou do světa oblíbených filmů, postav a hrdinů všedního dne. O své zážitky se malí stavitelé jistě rádi podělí s rodiči nebo kamarády.

Lego dílky splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že všechny kostky ze sad pro děti od 4 let se malým ručičkám snadno uchopují, umísťují i rozpojují – a je tomu tak již od roku 1958. Lego kostky a dílkysplňují přísné normy vztahující se k bezpečnosti dětí.

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman
Počet dílků stavebnice: 136
Věk: Od 4 let
Načítám