LEGO Marvel Spiderman 76175 - Útok na pavoučí doupě

Ohromující sada Útok na pavoučí doupě z řady Lego Marvel je první Lego verzí úžasného superhrdinského řídícího střediska – a kromě velitelství slouží i jako pokoj, ve kterém by chtěl žít každý teenager!
EAN: 5702016912876
Kód 1: 2276175
Kód 2: 76175LEG
72,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Ohromující sada Útok na pavoučí doupě z řady Lego Marvel je první Lego verzí úžasného superhrdinského řídícího střediska – a kromě velitelství slouží i jako pokoj, ve kterém by chtěl žít každý teenager! I superhrdinové si občas potřebují vydechnout. V takovém pokoji, jako má Spider-Man, je to však hračka. Počítač, PlayStation, basketbalový koš, rampa a skateboard – to je sen! Ale je v tom mnohem víc. Je to zároveň dokonalé superhrdinské velitelství s kamerovým systémem, tréninkovým vybavením, motorkou, oblekem Iron Spider, zbraněmi i vlastním vězením, což se může hodit, až se dovnitř pokusí vniknout superpadouši Green Goblin a Venom. 

Stavebnice Útok na pavoučí doupě z edice Lego Marvel Spider-Man nabízí všechno, co může mladý superhrdina potřebovat. Jde o vůbec první Lego verzi našlapané základny pavoučího muže. V krabici nechybí minifigurky – Spider-Man, Green Goblin and Venom. Dále v sadě najdete počítač, PlayStation, basketbalový koš, rampu a skateboard, kameru, tréninkové vybavení, motorku, oblek Iron Suit, zbraně a dokonce i vězení. Mladí superhrdinové mají jedinečnou šanci zahrát si se Spider-Manem videohry v jeho doupěti. Když ale dovnitř vtrhnou 2 superpadouši, je čas bojovat. Děti mají za úkol zachránit situaci s využitím dostupných doplňků. Prémiová sada se superhrdinskou základnou, která tutově zaujme – ideální dárek pro filmové fanoušky marvelovek ve věku od 8 let – k narozeninám, Vánocům nebo jen tak. 

  • Velkolepé sídlo Spider-Mana měří 14 cm na výšku, 41 cm na délku a 17 cm na šířku. Model lze kombinovat s dalšími sadami z edice Lego Marvel Spider-Man.

  • Počet kostek: 466

Obsahuje řadu zábavných doplňků, mezi kterými najdete řadu pavučin, bezpečnostní a kamerový systém a basketbalový koš. Všechny sběratelské stavebnice série Lego Marvel Spider-Man dávají dětem možnost připomenout si okamžiky s oblíbenými superhrdiny a vymýšlet si vlastní kreativní příběhy. 

Již od roku 1958 splňují Lego dílky přísné standardy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly dokonale spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují celosvětově uznávané bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28 x 6 x 48 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Spiderman
Počet dílků stavebnice: 466
Věk: Od 8 let
Načítám